Φωτο: Shutterstock

Κλειστά τα σούπερ μάρκετ την Κυριακή του Πάσχα

Την Κυριακή του Πάσχα, σύμφωνα με τη νομοθεσία, κλειστά θα είναι τα σούπερ μάρκετ, ενώ μπορούν να λειτουργούν οι φούρνοι, τα ζαχαροπλαστεία, τα μίνι μάρκετ καθώς και τα βενζινάδικα.

«Αύριο Μεγάλο Σάββατο τα σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά 7:00-20:00. Την Κυριακή του Πάσχα, τα καταστήματα των οποίων η λειτουργία δεν έχει ανασταλεί, λειτουργούν κανονικά σύμφωνα με το ισχύον για τις Κυριακές πλαίσιο». Αυτό σημειώνει στο twitter ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης.

Όπως ανέφεραν στο ΑΠΕ στελέχη του υπουργείου, την Κυριακή του Πάσχα, σύμφωνα με τη νομοθεσία, κλειστά θα είναι τα σούπερ μάρκετ, ενώ μπορούν να λειτουργούν οι φούρνοι, τα ζαχαροπλαστεία, τα μίνι μάρκετ καθώς και τα βενζινάδικα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παράταση λειτουργίας έως τις 20.30 για τα σουπερ μάρκετ σήμερα

Αύριο Μεγάλο Σάββατο τα σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά 7:00-20:00. Την Κυριακή του Πάσχα, τα καταστήματα των οποίων η λειτουργία δεν έχει ανασταλεί, λειτουργούν κανονικά σύμφωνα με το ισχύον για τις Κυριακές πλαίσιο.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποιες ώρες θα λειτουργήσουν τα καταστήματα την Κυριακή των Βαΐων

Μέχρι τις 20:00 θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα λιανικής πώλησης τροφίμων ενώ για τις υπόλοιπες ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας ισχύει το ωράριο που είχε οριστεί. Βαρύ πρόστιμο για όσες εταιρείες δεν τηρήσουν την απόφαση.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεργασία ΚΕΔΕ - ΜΥ ΜΑRKET για την κάλυψη των αναγκών κατοίκων που είναι σε καραντίνα

Η ΚΕΔΕ ανακοίνωσε πως τα σουπερ μάρκετ MY MARKET μετά από καταγραφή των αναγκών των πολιτών που είναι σε καραντίνα θα αποστείλουν περίπου 60.000 τεμάχια από είδη κάθε κατηγορίας.