ΓΔ: 1422.35 0.34% Τζίρος: 108.90 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Κλειστά τα σούπερ μάρκετ την Κυριακή του Πάσχα

Την Κυριακή του Πάσχα, σύμφωνα με τη νομοθεσία, κλειστά θα είναι τα σούπερ μάρκετ, ενώ μπορούν να λειτουργούν οι φούρνοι, τα ζαχαροπλαστεία, τα μίνι μάρκετ καθώς και τα βενζινάδικα.

«Αύριο Μεγάλο Σάββατο τα σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά 7:00-20:00. Την Κυριακή του Πάσχα, τα καταστήματα των οποίων η λειτουργία δεν έχει ανασταλεί, λειτουργούν κανονικά σύμφωνα με το ισχύον για τις Κυριακές πλαίσιο». Αυτό σημειώνει στο twitter ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης.

Όπως ανέφεραν στο ΑΠΕ στελέχη του υπουργείου, την Κυριακή του Πάσχα, σύμφωνα με τη νομοθεσία, κλειστά θα είναι τα σούπερ μάρκετ, ενώ μπορούν να λειτουργούν οι φούρνοι, τα ζαχαροπλαστεία, τα μίνι μάρκετ καθώς και τα βενζινάδικα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Kalathi-Noikokyrioy-Super-Market-Trofima
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σταθερές παρέμειναν οι τιμές των προϊόντων στο «καλάθι του νοικοκυριού»

Συνεχίζεται η εφαρμογή του «καλαθιού» στα σούπερ μάρκετ μετά από 34 εβδομάδες με τις τιμές να αυξάνονται για 44 προϊόντα και μόλις 25 να καταγράφουν πτώση, ενώ 1.137 παρέμειναν σταθερά.
Super-Market
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 22 Φεβρουαρίου κάνει πρεμιέρα το «καλάθι της Σαρακοστής»

Όπως ανέφερε o γγ Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή Σωτήρης Αναγνωστόπουλος, πέρα από τα νηστίσιμα προϊόντα που ήδη υπάρχουν στο καλάθι του νοικοκυριού «θα προστεθούν ο χαλβάς, οι νηστίσιμες σαλάτες, όπως και τα κατεψυγμένα θαλασσινά.
Kalathi-Noikokyrioy-Super-Market-Trofima
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διευρύνεται στα 60 προϊόντα ο κατάλογος του «καλαθιού του νοικοκυριού»

Ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης Ν. Παπαθανάσης σημείωσε πως θα προστεθούν επίσης και επιπλέον προϊόντα για τη περίοδο της Σαρακοστής, υπενθυμίζοντας παράλληλα ότι οι πωλήσεις εντός του καλαθιού αυξήθηκαν κατά 100%
Trofima, Times, Food, Prices, Super Market
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σταθερές οι τιμές στο «καλάθι του νοικοκυριού» για ακόμη μια εβδομάδα

Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπ. Ανάπτυξης και Επενδύσεων, οι τιμές στο 92% των προϊόντων που περιλαμβάνονται στο «καλάθι του νοικοκυριού» θα παραμείνουν αμετάβλητες μέχρι την έναρξη της νέας χρονιάς.