ΓΔ: 2700.9 0.52% Τζίρος: 8.27 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:33:53
Θερμόμετρο καύσωνα

Η πρόγνωση του καιρού για αύριο, Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2025

Ηλιοφάνεια και νεφώσεις σε Αττική και σε Θεσσαλονίκη αναμένονται αύριο, Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου.

Ηλιοφάνεια και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις βραδινές ώρες περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς και τις πρωινές ώρες σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις βραδινές και πρωινές ώρες περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες στα δυτικά και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και από το απόγευμα θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Αιγαίο τοπικά έως 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στις περισσότερες περιοχές τους 28 με 30 και τοπικά τους 31 βαθμούς, ενώ στις Κυκλάδες και την Κρήτη δεν θα ξεπεράσει τους 27 βαθμούς Κελσίου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θερμόμετρο και ήλιος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάνω από 41°C στη Σκάλα Μεσσηνίας η υψηλότερη θερμοκρασία στην Πελοπόννησο

Θερμοκρασίες άνω των 41°C καταγράφηκαν σήμερα στην Πελοπόννησο, με τη Σκάλα Μεσσηνίας να φτάνει τους 41,5°C. Σε 118 σταθμούς του Εθνικού Αστεροσκοπείου σημειώθηκαν μέγιστες θερμοκρασίες πάνω από 37°C.
Κορλεόνε Ιταλίας τοπίο
ΔΙΕΘΝΗ

Ιταλία: Έρχεται νέο κύμα καύσωνα από αύριο σε όλη τη χώρα

Νέο κύμα καύσωνα πλήττει από Δευτέρα την Ιταλία, με θερμοκρασίες πάνω από 40°C σε Σικελία, Σαρδηνία και Απουλία. Υψηλή υγρασία και δύσκολες νύχτες αναμένονται κυρίως στη νότια και κεντρική χώρα έως το τέλος της εβδομάδας.