ΓΔ: 2537.23 1.27% Τζίρος: 261.62 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Περιπολικό ΕΛΑΣ Jeep
Περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛΑΣ) Jeep Patriot σταθμευμένο σε νησί το καλοκαίρι.

Σύλληψη 40χρονου στη Θεσσαλονίκη για καλλιέργεια κάνναβης σε αποθήκη

Στη Θεσσαλονίκη συνελήφθη 40χρονος που είχε μετατρέψει την αποθήκη του σε αυτοσχέδιο θερμοκήπιο κάνναβης. Κατασχέθηκαν 23 δενδρύλλια και πλήρης εξοπλισμός καλλιέργειας.

Στη Θεσσαλονίκη, ένας 40χρονος συνελήφθη καθώς είχε μετατρέψει την αποθήκη του σπιτιού του σε αυτοσχέδιο θερμοκήπιο για την καλλιέργεια κάνναβης.

Οι αστυνομικές αρχές κατάσχεσαν συνολικά 23 δενδρύλλια κάνναβης, με ύψος από 80 έως 100 εκατοστά, καθώς και εξοπλισμό που χρησιμοποιούνταν για την καλλιέργεια. Ο εξοπλισμός περιλάμβανε λαμπτήρες, σύστημα εξαερισμού και ανεμιστήρα.

Η υπόθεση ήρθε στο φως από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κιλκίς, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση των αστυνομικών αρχών.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γιατρός με στηθοσκόπιο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε σταθερή κατάσταση στη Μονάδα Εγκαυμάτων Παπανικολάου η Αφροδίτη Νέστορα

Η Αφροδίτη Νέστορα, πολιτεύτρια της ΝΔ, νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στη Μονάδα Εγκαυμάτων του Παπανικολάου μετά από τραυματισμό στα χέρια και πόδια. Εκτιμάται ότι θα πάρει εξιτήριο την επόμενη εβδομάδα.
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρυσοχοΐδης: Σύσκεψη στη Θεσσαλονίκη για τις εμπρηστικές επιθέσεις

Στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης πραγματοποιείται σύσκεψη με τον υπουργός Προτασίας του Πολίτη, Μ. Χρυσοχοΐδη και στελέχη Αντιτρομοκρατικής για τις εμπρηστικές επιθέσεις σε σπίτια στελεχών της ΝΔ και τον θάνατο της Βάγιας Νέστορα. Οι έρευνες συνεχίζονται εντατικά.
Βασίλης Κικίλιας πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κικίλιας: Η βία δεν είναι διαμαρτυρία, vα αποδοθεί Δικαιοσύνη στους ενόχους

Ο Βασίλης Κικίλιας, υπουργός Ναυτιλίας, σχολίασε στον ΣΚΑΪ τη δολοφονία στη Θεσσαλονίκη, επισημαίνοντας την ανάγκη ανάληψης ευθύνης. Αναφέρθηκε επίσης σταθερότητα τιμών ακτοπλοϊκών εισιτηρίων και μέτρα στήριξης προς τους πολίτες.
Νίκος Χαρδαλιάς ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανακοίνωση περιφερειάρχη Αττικής για εμπρηστική επίθεση στη Θεσσαλονίκη

Με συγκλονιστική ανάρτηση, ο Νίκος Χαρδαλιάς εξέφρασε την αγανάκτησή του για την εμπρηστική επίθεση στη Θεσσαλονίκη, που στέρησε τη ζωή της μητέρας της Αφροδίτης Νέστορα και έστειλε τα συλλυπητήριά του δημόσια.
Κωνσταντίνος Τασούλας πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Κ. Τασούλας για τις φονικές επιθέσεις και την απώλεια της Β. Νέστορα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Τασούλας, καταδίκασε τις τρομοκρατικές επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη και εξέφρασε συλλυπητήρια για τον χαμό της Βάγιας Νέστορα, τονίζοντας ότι η βία δεν έχει θέση στη δημοκρατική μας κοινωνία.