ΓΔ: 2225.74 -2.63% Τζίρος: 330.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
γέφυρα με καταιγίδα
Καλωδιακή γέφυρα τη στιγμή έντονης καταιγίδας και βροχής, με σκούρα σύννεφα στον ουρανό.

Καιρός: H πρόγνωση για αύριο 4 Νοεμβρίου 2025

Τοπικές βροχές και καταιγίδες. Πτώση της θερμοκρασίας στα βόρεια. Άνεμοι έως 4-5 και τοπικά 6 μποφόρ στα πελάγη.

Tην Τρίτη 4 Νοεμβρίου αναμένονται τοπικές βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο, στα ηπειρωτικά και στο Βόρειο Αιγαίο. Πιθανότητα για τοπικές βροχές υπάρχει στα ορεινά της Κρήτης.

Στο νομό Αττικής αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανές καταιγίδες από τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς και από τις απογευματινές ώρες αναμένονται βόρειοι άνεμοι με εντάσεις έως 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 22-24 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με παροδικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες-βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 3 έως 16 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 4 έως 18-20 βαθμούς Κελσίου, στη Θεσσαλία από 7 έως 21-22 βαθμούς Κελσίου, στην Ήπειρο από 8 έως 21 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 7 έως 23-24 βαθμούς Κελσίου, στα Επτάνησα από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου και στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 12 έως 24-25 βαθμούς Κελσίου.

Στο Αιγαίο και στο Ιόνιο θα πνέουν γενικά βόρειοι άνεμοι αρχικά ασθενείς με εντάσεις έως 3-4 μποφόρ με σταδιακή ενίσχυση σε εντάσεις έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θάλασσα με σύννεφα
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Καιρός: H πρόγνωση του καιρού για αύριο Δευτέρα 13 Απριλίου 2026

Τη Δευτέρα του Πάσχα 13/04/2026 αναμένονται νεφώσεις παροδικά πιο αυξημένες κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια. Στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά υπάρχει μικρή πιθανότητα για τοπικά ασθενείς και πρόσκαιρες βροχές.