ΓΔ: 2355.3 0.41% Τζίρος: 315.36 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Αστυνομικό όχημα Ελλάδας
Φώτο: Ελληνικό αστυνομικό όχημα. Credit: Shutterstock

Νεκρός 23χρονος σε αιματηρή συμπλοκή στη Χαλκίδα για οπαδικές διαφορές

Συμπλοκή μεταξύ δύο παρεών στη Χαλκίδα για οπαδικές διαφορές κατέληξε στον θάνατο 23χρονου. Έξι άτομα συνελήφθησαν, ανάμεσά τους και 19χρονος εμπλεκόμενος σε παλαιότερη επίθεση στου Ρέντη.

Αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στη Χαλκίδα, με τραγικό απολογισμό τον θάνατο ενός 23χρονου και τον τραυματισμό δύο ακόμη νεαρών ατόμων.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στην οδό Ληλαντίων, όπου δύο παρέες των τεσσάρων ατόμων συνεπλάκησαν για οπαδικές διαφορές. Κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης, ο 23χρονος δέχθηκε σοβαρό τραύμα από μαχαίρι.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο τοπικό νοσοκομείο με ιδιωτικό όχημα από αγνώστους. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε στα τραύματά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, για την υπόθεση έχουν συλληφθεί συνολικά έξι άτομα, ενώ ένα ακόμη δεν έχει ταυτοποιηθεί.

Δύο εκ των συλληφθέντων νοσηλεύονται, καθώς τραυματίστηκαν στη συμπλοκή. Ανάμεσα στους υπόλοιπους συλληφθέντες φέρεται να βρίσκεται και ένας 19χρονος που εμπλέκεται στη δολοφονική επίθεση εναντίον του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, τον Δεκέμβριο του 2023, έξω από το κλειστό γήπεδο βόλεϊ στου Ρέντη.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εξάρθρωση κυκλώματος, ΑΑΔΕ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΑΔΕ: Συλλήψεις για κύκλωμα αχυρανθρώπων σε 380 επιχειρήσεις

Η ΑΑΔΕ αποκάλυψε κύκλωμα αχυρανθρώπων με 205 πρόσωπα ως «υπεύθυνους» 380 επιχειρήσεων. Συνελήφθησαν 11 φερόμενοι επικεφαλής και κατασχέθηκαν μετρητά, κάρτες, σφραγίδες, POS και ηλεκτρονικός εξοπλισμός.
Αστυνομικός Ιταλίας υπηρεσία
ΔΙΕΘΝΗ

Ιταλία: Άνδρας πέταξε κατά λάθος ράβδους χρυσού 120.000 ευρώ στα σκουπίδια

Στη νότια Ιταλία, αστυνομικοί βρήκαν και διέσωσαν κουτί με ράβδους χρυσού αξίας 120.000 ευρώ από μονάδα απορριμμάτων, μετά από λάθος ενός κατοίκου που τα πέταξε κατά λάθος στα σκουπίδια.
Αστυνομική ταινία νύχτας
ΔΙΕΘΝΗ

Λονδίνο: Κατηγορίες απόπειρας ανθρωποκτονίας σε 13χρονο για επίθεση σε σχολείο

Κατηγορίες απόπειρας ανθρωποκτονίας απαγγέλθηκαν σε 13χρονο για επίθεση σε γυμνάσιο στο βορειοδυτικό Λονδίνο. Δύο μαθητές τραυματίστηκαν σοβαρά, ενώ την έρευνα ανέλαβε η αντιτρομοκρατική.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κύκλωμα λαθραίων τσιγάρων: Προφυλακίστηκαν οι δύο φερόμενοι αρχηγοί

Ολοκληρώθηκαν οι απολογίες για το κύκλωμα λαθραίων τσιγάρων: προφυλακίστηκαν οι δύο αδελφοί που φέρονται ως αρχηγοί και άλλοι 8 κατηγορούμενοι. Οι υπόλοιποι αφέθηκαν ελεύθεροι με όρους.
Εγκαταλελειμμένο κτήριο Μαρούσι
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηράκλειο: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 40χρονου σε εγκαταλελειμμένο κτίριο

Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία 40χρονου σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στα Καμίνια Ηρακλείου. Συνελήφθη 37χρονος για ανθρωποκτονία και κλοπή, ενώ συνελήφθησαν επίσης 48χρονος και 28χρονη για έκθεση, παρώντες στη δολοφονία.
αστυνομία Βανκούβερ δρόμος
ΔΙΕΘΝΗ

18χρονη τρανς γυναίκα δράστις μακελειού στο Τάμπλερ Ριτζ στον Καναδά

Μια 18χρονη τρανς γυναίκα φέρεται να ευθύνεται για το μακελειό σε σχολείο του Τάμπλερ Ριτζ, Καναδά, σκοτώνοντας τη μητέρα και τον αδελφό της. Κατά την άφιξη της αστυνομίας, δέχτηκαν πυροβολισμούς, σύμφωνα με τις Αρχές.