ΓΔ: 2559.18 -0.35% Τζίρος: 356.96 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
ασθενοφόρο Citroën Ελλάδας

Δύο ανήλικες εντοπίστηκαν μεθυσμένες και ημιλιπόθυμες στην Καλαμαριά

Δύο 14χρονες από τη Γεωργία βρέθηκαν μεθυσμένες στην παραλία Καλαμαριάς, αφού κατανάλωσαν αλκοόλ που προμηθεύτηκαν από μίνι μάρκετ. Η μία διακομίστηκε στο νοσοκομείο, ενώ ο ιδιοκτήτης καταζητείται για πώληση σε ανήλικους.

Δύο 14χρονες από τη Γεωργία εντοπίστηκαν σε κατάσταση μέθης στην παραλία της Καλαμαριάς, σύμφωνα με πληροφορίες από τις αρχές. Οι ανήλικες βρέθηκαν πεσμένες στο δρόμο, ενώ μία εξ αυτών μεταφέρθηκε σε ημιλυπόθυμη κατάσταση με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

Η δεύτερη ανήλικη οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφάλειας Τούμπας-Τριανδρίας για προστατευτική φύλαξη, πριν παραληφθεί από τους γονείς της λίγες ώρες αργότερα.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δύο ανήλικες είχαν αγοράσει δύο μπουκάλια βότκα και τέσσερα μπουκάλια ρετσίνα από μίνι μάρκετ της περιοχής, τα οποία κατανάλωσαν μαζί με άλλες φίλες τους.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος δεν εντοπίστηκε, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη πώληση αλκοόλ σε ανηλίκους.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Διαλεύκανση ληστείας σε ανήλικο στη Χαριλάου

Δικογραφία σχηματίσθηκε σε βάρος ανήλικου από τη Γεωργία, ο οποίος φέρεται να παρακίνησε μέσω βιντεοκλήσης νεαρό να διαπράξει ληστεία με βία σε βάρος ανηλίκου στη Χαριλάου, λόγω προσωπικής διαφοράς.
Ασθενοφόρο στο Ιπποκράτειο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε 69χρονος για επίθεση σε διασώστες του ΕΚΑΒ

Ποινή φυλάκισης 8 μηνών με 3ετή αναστολή επιβλήθηκε σε 69χρονο που, υπό την επήρεια αλκοόλ, επιτέθηκε και τραυμάτισε διασώστη του ΕΚΑΒ στη Νεάπολη, απειλώντας το πλήρωμα όταν προσπάθησαν να του προσφέρουν βοήθεια.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξιχνιάστηκε υπόθεση τηλεφωνικής απάτης στην Πέλλα

Αποκαλύφθηκε τηλεφωνική απάτη σε χωριό της Πέλλας με λεία 8.350 ευρώ σε βάρος μεσήλικα, με τη συνεργασία γυναίκας που παρίστανε υπάλληλο λογιστικού, μετά από έρευνα της αστυνομίας Έδεσσας. Ταυτοποιήθηκε νεαρός δράστης.
Σκληρός δίσκος και μετρητά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη μελών για διακίνηση αρχαιοτήτων από δύο ομάδες

Η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Β. Ελλάδος εξάρθρωσε δύο συμμορίες που διακινούσαν παράνομα αρχαιότητες. Συνελήφθησαν 11 άτομα, ανάμεσά τους και ηγετικά μέλη, ένας εκ των οποίων είναι εν ενεργεία στρατιωτικός.