ΓΔ: 2372.7 1.03% Τζίρος: 1,022.74 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
λεωφορεία ΟΑΣΘ Θεσσαλονίκης
Φώτο: Shutterstock

Φωτιά σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ στο κέντρο Θεσσαλονίκης χωρίς τραυματισμούς

Λεωφορείο της γραμμής 11 του ΟΑΣΘ τυλίχθηκε σε καπνούς και φωτιά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Οι επιβάτες αποβιβάστηκαν έγκαιρα και η Πυροσβεστική έθεσε γρήγορα το περιστατικό υπό έλεγχο.

Λεωφορείο του ΟΑΣΘ που εκτελούσε το δρομολόγιο της γραμμής 11 με κατεύθυνση προς Πυλαία, παρουσίασε μηχανικό πρόβλημα το βράδυ της Κυριακής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ο οδηγός εντόπισε τη δυσλειτουργία από τη μυρωδιά, ενώ το όχημα βρισκόταν στη διασταύρωση των οδών Εγνατία και Αγγελάκη. Άμεσα ακινητοποίησε το λεωφορείο, αποβίβασε με ασφάλεια τους επιβάτες και ειδοποίησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Λίγο μετά, άρχισαν να βγαίνουν καπνοί από το πίσω μέρος του λεωφορείου, όπου βρίσκεται ο κινητήρας, και εκδηλώθηκε φωτιά. Η Πυροσβεστική έφθασε στο σημείο με τρία οχήματα και δέκα πυροσβέστες, καταφέρνοντας να θέσει γρήγορα την κατάσταση υπό έλεγχο.

Δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί και η φωτιά περιορίστηκε άμεσα. Το λεωφορείο δεν ήταν ηλεκτροκίνητο, ωστόσο δεν ανήκει στον παλαιό στόλο του ΟΑΣΘ, καθώς είναι ηλικίας κάτω των δέκα ετών.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πυροσβεστικό Σώμα όχημα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση «ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ 2026» στο Ωραιόκαστρο

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η άσκηση «ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ 2026» της Πυροσβεστικής στο Δασόκτημα Ωραιοκάστρου, με στόχο την προετοιμασία για μεγάλες δασικές πυρκαγιές. Η άσκηση έγινε πανελλαδικά, με τη βασική της φάση να κλείνει σήμερα.
Κτίριο ΟΑΣΘ Θεσσαλονίκης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελεύθεροι χωρίς όρους οι πρώην διοικητές ΟΑΣΘ για τα έσοδα απόσυρσης

Πρώην μέλη διοικήσεων του ΟΑΣΘ απολογούνται για απάτη σχετικά με έσοδα από παλιά λεωφορεία που δεν καταχωρήθηκαν σωστά, προκαλώντας ζημία στο Δημόσιο. Έχουν ήδη απολογηθεί πέντε άτομα που αφέθηκαν ελεύθερα.
λεωφορεία ΟΑΣΘ Θεσσαλονίκης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Ο ΟΑΣΘ λειτουργεί με προσωπικό ασφαλείας σήμερα

Σήμερα ο ΟΑΣΘ λειτουργεί με προσωπικό ασφαλείας λόγω Πρωτομαγιάς. Τα δρομολόγια είναι περιορισμένα, εκτός από τα οχήματα ΑμεΑ και τη νυχτερινή γραμμή Ν1. Οι επιβάτες να προγραμματίσουν έγκαιρα τις μετακινήσεις τους.