ΓΔ: 2560.34 0.91% Τζίρος: 296.96 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:27:04
Θάλασσα με σύννεφα
Ουρανός με σύννεφα και θάλασσα κάτω από έντονο φως ημέρας.

Καιρός: Η πρόγνωση για αύριο, Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2025

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές. Οι άνεμοι βόρειοι 3 με 4 και στα ανατολικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 17 βαθμούς.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα νότια καταιγίδες. Άνεμοι μέχρι 6 μποφόρ στα πελάγη. Πιο αναλυτικά, τη Δευτέρα 08/12 προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές στα ηπειρωτικά κυρίως στα ανατολικά, την Εύβοια, τις Σποράδες και σποραδικές καταιγίδες στο Νότιο Ιόνιο, την Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα. Τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα θα σταματήσουν στις περισσότερες περιοχές.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 3 έως 9 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και τη Θράκη από 6 έως 14, στην Ήπειρο από 4 έως 16, στη Θεσσαλία από 6 έως 15, στη Στερεά από 7 έως 17, στην Πελοπόννησο από 9 έως 18, στο Ιόνιο από 9 έως 16 και στο Αιγαίο από 9 έως 18 βαθμούς (στο Βόρειο Αιγαίο μέχρι 16 βαθμούς), στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα από 11 έως 19 βαθμούς.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές. Οι άνεμοι βόρειοι 3 με 4 και στα ανατολικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 17 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με βροχές στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 14 βαθμούς

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ηλιοβασίλεμα στη θάλασσα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Αίθριος με άνοδο θερμοκρασίας και ισχυρούς ανέμους στο Αιγαίο

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός, με τη θερμοκρασία να φτάνει τοπικά τους 35 βαθμούς Κελσίου. Βοριάδες έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο και πρόσκαιρες τοπικές βροχές στα ορεινά τις απογευματινές ώρες.
Φωτιά στην Αττική
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετεωρολόγοι: Οι πυρκαγιές παράγουν το δικό τους μικροκλίμα

Η φωτιά στην Οινόη Αττικής εμφάνισε «παροδική πυροεπαγωγική συμπεριφορά», δηλαδή δημιούργησε το δικό της μικροκλίμα, σύμφωνα με το ΜΕΤΕΟ/ΕΑΑ. Οι συνθήκες σήμερα είναι σχετικά ευνοϊκές για τέτοια φαινόμενα.
Ντόναλντ Τραμπ ομιλία
ΔΙΕΘΝΗ

Τραμπ: Θα γιορτάσουμε τα 250 έτη και θα εκφωνήσω ομιλία παρά τον καιρό

Ο Τραμπ διαβεβαίωσε μέσω Truth Social πως θα εκφωνήσει την ομιλία του για την 250ή επέτειο των ΗΠΑ, ανεξάρτητα από τον καιρό, με τους διοργανωτές να ανοίγουν ξανά τον χώρο στις 21:45 για το κοινό. Θα ακολουθήσουν πυροτεχνήματα.
Ήλιος καθαρός ουρανός
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Καιρός: Η πρόγνωση για αύριο, Κυριακή 5 Ιουλίου 2026

Στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις και τοπικές βροχές τις πρώτες πρωινές ώρες στη Χαλκιδική, την Ανατολική Μακεδονία, το Βόρειο Αιγαίο, τις πρωινές ώρες Ανατολική Θεσσαλία, την Εύβοια, προς το μεσημέρι στα Επτάνησα και μέχρι το απόγευμα στην Πελοπόννησο και την Κεντρική Στερεά.