ΓΔ: 2370.13 1.00% Τζίρος: 436.27 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:26:35
Λευκός Πύργος Θεσσαλονίκης
Φωτο: Ο Λευκός Πύργος στη Θεσσαλονίκη. Credit: Shutterstock

Λευκός Πύργος: Προσωρινό κλείσιμο λόγω καλλιτεχνικού φωτισμού στις γιορτές

Ο Λευκός Πύργος θα παραμείνει κλειστός για το κοινό σε συγκεκριμένα ωράρια στις 29/12 και 3/1, λόγω εργασιών εγκατάστασης και απεγκατάστασης φωτισμού για την Πρωτοχρονιά.

Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για την Πρωτοχρονιά, ο Δήμος Θεσσαλονίκης θα προχωρήσει σε καλλιτεχνικό φωτισμό του Λευκού Πύργου.

Για την υλοποίηση του έργου απαιτούνται εργασίες εγκατάστασης βαρέως τύπου εξοπλισμού, με αποτέλεσμα να μην επιτρέπεται η είσοδος επισκεπτών στο μνημείο τη Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου, από τις 08:30 έως τις 10:00 π.μ. και από τις 16:00 έως τη λήξη του ωραρίου λειτουργίας.

Επιπλέον, λόγω των εργασιών απεγκατάστασης, ο Λευκός Πύργος θα παραμείνει κλειστός για το κοινό και το Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2026, από τις 08:30 έως τις 11:00 π.μ.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης εξωτερικά
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεμιστοκλέους: Ενισχύεται και εκσυγχρονίζεται το ΕΣΥ στη Θεσσαλονίκη

Ο υφυπουργός Μάριος Θεμιστοκλέους επισκέφθηκε νοσοκομεία σε Κομοτηνή, Καβάλα και Ξάνθη, ενημερώθηκε για τα έργα και συναντήθηκε με τα στελέχη τους, εξετάζοντας τρόπους ενίσχυσης και βελτίωσης της λειτουργίας τους.
Κρουαζιερόπλοιο στη Θεσσαλονίκη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στήριξη ΠΕΔ-ΚΜ στον Δήμο Θερμαϊκού για την αμμοληψία στο Φανάρι

Η ΠΕΔ-ΚΜ στήριξε τον Δήμο Θερμαϊκού σχετικά με την πιθανή αμμοληψία από το Φανάρι της Επανομής, υιοθετώντας το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου και στηρίζοντας τις διεκδικήσεις του για το έργο στον 6ο προβλήτα Θεσσαλονίκης.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επανομή: 17 μήνες σε 56χρονο που πυροβόλησε στον αέρα τραυματίζοντας 15χρονο

Σε 17 μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε 56χρονος που πυροβόλησε στον αέρα με καραμπίνα για να εκφοβίσει ανήλικους σε γηπεδάκι στην Επανομή, τραυματίζοντας 15χρονο από πλαστικά φυσίγγια. Έφεση και ελεύθερος.
Λιμάνι Κέρκυρας αεροφωτογραφία
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Υπερταμείο: Έργα - ορόσημα το 2026 σε ΔΕΘ, λιμάνια, Εγνατία και υγεία

Το 2026 φέρνει παρεμβάσεις του Υπερταμείου στη Βόρεια Ελλάδα. Διαγωνισμός για ανάπλαση ΔΕΘ (120 εκατ.), έργα σε Αλεξανδρούπολη-Καβάλα, αξιοποίηση Γκόνου και Μαρίνα Καλαμαριάς, Κυβερνείο, Εγνατία και έργα υγείας.
Λιμάνι Θεσσαλονίκης εναέρια λήψη
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ενιαίο σύστημα logistics: Τα κέρδη για Αιγαίο, Μαύρη Θάλασσα και Δούναβη

Την ενίσχυση της συνεργασίας Αιγαίου, Μαύρης Θάλασσας και Δούναβη τόνισε ο Σ. Καραφυλλίδης, ζητώντας ενοποιημένη εφοδιαστική αλυσίδα. Ανακοίνωσε συνέδριο για «πράσινα» λιμάνια και έξυπνες διασυνδέσεις στη Θεσσαλονίκη, 14 Μαρτίου.
Σφύρα δικαστηρίου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αθώοι 17 άτομα στο Εφετείο Θεσσαλονίκης για τα επεισόδια στα Βρασνά το 2019

Αθώοι κρίθηκαν από το Εφετείο οι 17 κατηγορούμενοι για τα επεισόδια του 2019 στα Βρασνά Θεσσαλονίκης, που σχετίζονταν με αντιδράσεις στην εγκατάσταση προσφύγων. Το δικαστήριο δέχτηκε ότι δεν αποδείχθηκαν πράξεις βίας και μίσους.