ΓΔ: 2370.13 1.00% Τζίρος: 436.89 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:26:35
Αστυνομικό όχημα Ελλάδας
Φώτο: Shutterstock

Εξιχνιάστηκε ληστεία σε κατάστημα ψιλικών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Η Ελληνική Αστυνομία εξιχνίασε ληστεία σε κατάστημα ψιλικών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ταυτοποιώντας 66χρονο αλλοδαπό, ο οποίος φέρεται να χτύπησε υπάλληλο στην προσπάθειά του να διαφύγει.

Η Ελληνική Αστυνομία εξιχνίασε ληστεία που σημειώθηκε το πρωί της περασμένης Τετάρτης σε κατάστημα ψιλικών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ταυτοποιώντας τα στοιχεία του φερόμενου ως δράστη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., πρόκειται για 66χρονο αλλοδαπό, ο οποίος, όταν έγινε αντιληπτός να αφαιρεί προϊόντα από το κατάστημα, προσπάθησε να διαφύγει και χτύπησε τον υπάλληλο στο πρόσωπο.

Όπως επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση, ο 66χρονος είχε καταγγελθεί και στο παρελθόν για κλοπή εμπορευμάτων από το ίδιο κατάστημα.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, καθώς ο δράστης δεν έχει συλληφθεί.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αστυνομικό όχημα Ελλάδας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επανομή: 17 μήνες σε 56χρονο που πυροβόλησε στον αέρα τραυματίζοντας 15χρονο

Σε 17 μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε 56χρονος που πυροβόλησε στον αέρα με καραμπίνα για να εκφοβίσει ανήλικους σε γηπεδάκι στην Επανομή, τραυματίζοντας 15χρονο από πλαστικά φυσίγγια. Έφεση και ελεύθερος.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη για 100.000 λαθραία τσιγάρα και 11 κιλά καπνού

Στη Θεσσαλονίκη συνελήφθη άνδρας από την Αστυνομία Παιονίας με 110 πακέτα λαθραία τσιγάρα και 11 συσκευασίες καπνού, χωρίς ειδική ταινία φόρου. Τα κατασχεθέντα προϊόντα δεν είχαν καταβληθεί οι απαιτούμενοι φόροι.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης διακίνησης ναρκωτικών στη Θεσσαλονίκη

Η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Β. Ελλάδος ανακοίνωσε εξάρθρωση οργάνωσης διακίνησης σε περιοχές της Θεσσαλονίκης, με κατασχέσεις κάνναβης, κοκαΐνης και μετρητών.
Σφύρα δικαστηρίου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Αθώωση 2 ατόμων για επεισόδιο πριν τη δίκη Άλκη Καμπανού

Δύο άνδρες, 45 και 40 ετών, αθωώθηκαν λόγω αμφιβολιών για συμμετοχή σε επεισόδιο έξω από τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης τον περασμένο Νοέμβριο, πριν τη δίκη για τον Άλκη Καμπανό. Και οι δύο αρνήθηκαν κάθε ανάμειξη στο συμβάν.
Αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Έξι συλλήψεις για ποικίλες παραβάσεις του νόμου

Έξι συλλήψεις πραγματοποίησε η Αστυνομία Θεσσαλονίκης για διάφορα αδικήματα: 17χρονος για ληστεία ανηλίκων, ο πατέρας του για παραμέλεια, 19χρονος με ένταλμα για κλοπές και 30χρονος με λαθραίο καπνό και τσιγάρα στα ΚΤΕΛ