Με ποικιλία θεμάτων κυκλοφορούν σήμερα οι κυριότερες εφημερίδες, καλύπτοντας ζητήματα από την οικονομία και την ενέργεια, έως τις εξελίξεις στο Χρηματιστήριο και τις κοινωνικές διεκδικήσεις.
Σύμφωνα με τα πρωτοσέλιδα, η Απογευματινή αναδεικνύει το θέμα της παροχής φθηνού ηλεκτρικού ρεύματος σε 100.000 νοικοκυριά, ενώ η Δημοκρατία εστιάζει στις επικείμενες αυξήσεις στην τιμή του νερού.
Ο Ελεύθερος Τύπος παρουσιάζει τα 50 εισοδήματα που λειτουργούν ως ασπίδα στα τεκμήρια, ενώ η Εστία σχολιάζει τις γεωπολιτικές εξελίξεις με τίτλο για το "δώρο Τραμπ σε Ερντογάν τα F-35 με την ανοχή Νετανιάχου".
Η Καθημερινή αναφέρεται σε πρόστιμα για ασυνεπείς δημοσίους υπαλλήλους, ενώ η Ναυτεμπορική εστιάζει στους πρωταθλητές του χρηματιστηριακού ράλι.
Παράλληλα, θέματα κοινωνικής έντασης και αντιπαραθέσεων παρουσιάζονται από εφημερίδες όπως ο Ριζοσπάστης και η Kontra, με αναφορές σε απαντήσεις του λαού στις κυβερνητικές πολιτικές και σε ποινικές διώξεις αγροτών αντίστοιχα.