ΓΔ: 2512.07 -0.05% Τζίρος: 208.82 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
λιμάνι Θεσσαλονίκης αεροφωτογραφία
Φώτο: Shutterstock

Θεσσαλονίκη: Ξανά ανοιχτός ο περιφερειακός μετά τα έργα Fly Over

Άνοιξε ξανά η περιφερειακή οδός Θεσσαλονίκης, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών κατεδάφισης της γέφυρας Πανοράματος για το Fly Over. Και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας λειτουργούν πλέον κανονικά από το πρωί.

Σε πλήρη κυκλοφορία δόθηκε και πάλι η περιφερειακή οδός Θεσσαλονίκης, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών που σχετίζονται με το έργο Fly Over και αφορούσαν την κατεδάφιση της γέφυρας Πανοράματος.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, από το πρωί έχουν ανοίξει και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, τόσο προς το αεροδρόμιο όσο και προς τα δυτικά της πόλης.

Υπενθυμίζεται ότι η περιφερειακή οδός παρέμεινε κλειστή από το βράδυ της Παρασκευής λόγω των εργασιών κατεδάφισης της γέφυρας Πανοράματος.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χρήστος Δήμας πορτραίτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήμας: Σε λίγες εβδομάδες η επέκταση του Μετρό Θεσσαλονίκης στην Καλαμαριά

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρίστος Δήμας, τόνισε στο 7ο Balkan Forum ότι σύντομα ξεκινά η επέκταση του Μετρό Καλαμαριάς με πέντε νέους σταθμούς και ήδη το Μετρό έχει μειώσει την κίνηση στο κέντρο κατά 15%.
Θεσσαλονίκη πολυκατοικίες άποψη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τέλος στις απαλλοτριώσεις για τη διάνοιξη της Πόντου στην Καλαμαριά

Οριστικά κλείνει το θέμα των απαλλοτριώσεων για τη διάνοιξη της οδού Πόντου, καθώς εγκρίθηκε χρηματοδότηση 6,97 εκατ. ευρώ στον Δήμο Καλαμαριάς για αποζημιώσεις, ολοκληρώνοντας έτσι το σχετικό έργο.
Κωστής Χατζηδάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χατζηδάκης: Η επέκταση του λιμανιού Θεσσαλονίκης ενισχύει τη θέση της Ελλάδας

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, επισκέφθηκε το λιμάνι Θεσσαλονίκης και τόνισε ότι η επέκταση της 6ης προβλήτας ενισχύει τον ρόλο της Ελλάδας στα Βαλκάνια και τη Νοτιοανατολική Μεσόγειο.