ΓΔ: 2573.02 -1.87% Τζίρος: 141.57 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 12:03:37
Σφύρα δικαστηρίου

Θεσσαλονίκη: Δικογραφία σε δύο ιδιοκτήτες φορτηγών για μπάζα στην Ευκαρπία

Δικογραφία για περιβαλλοντική υποβάθμιση σχηματίστηκε εις βάρος δύο συνιδιοκτητών φορτηγών, 38 και 36 ετών, που φέρονται να πέταξαν μπάζα στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης. Ενημερώθηκε και η Διεύθυνση Περιβάλλοντος της Περιφέρειας.

Δικογραφία για περιβαλλοντική υποβάθμιση σχηματίστηκε σε βάρος δύο ατόμων, ηλικίας 38 και 36 ετών, οι οποίοι είναι συνιδιοκτήτες φορτηγών. Το όχημά τους φέρεται να χρησιμοποιήθηκε σε προηγούμενο χρόνο για την απόρριψη μπάζων σε περιοχή της Ευκαρπίας, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Παύλου Μελά που διερεύνησε την υπόθεση ενημέρωσε τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, προκειμένου να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αστυνομικό όχημα Ελλάδας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόστιμα για δολιοφθορές σε δέντρα, αυστηροποιεί τα μέτρα ο Δ. Θεσσαλονίκης

Σε επιχειρηματίες που προκάλεσαν φθορές σε νεοφυτεμένα δέντρα επιβάλλονται πρόστιμα έως 3.500 ευρώ. Ο Δήμος Θεσσαλονίκης ενισχύει τις δενδροφυτεύσεις και προχωρά σε αυστηρότερες κυρώσεις.
λιμάνι Θεσσαλονίκης αεροφωτογραφία
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Ακίνδυνα τα ευρήματα στο λιμάνι, δηλώνει ο υπεύθυνος έργου

Ο διευθυντής του έργου επέκτασης της Προβλήτας 6 του ΟΛΘ, Δημήτρης Μουτσάκης, διαβεβαιώνει πως δεν υπάρχει κίνδυνος από τα ευρήματα πυρομαχικών στο λιμάνι Θεσσαλονίκης και η ασφάλεια των εργαζομένων είναι προτεραιότητα.
Πυρκαγιά σε δάσος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Ελέγχεται η φωτιά σε αγροτοδασική περιοχή στη Γαλήνη

Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στη Γαλήνη Λαγκαδά. Επιχείρησαν 42 πυροσβέστες με 13 οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρων και ελικόπτερο, με συνδρομή υδροφόρων και μηχανημάτων από τον δήμο.
περιπολικό άμεσης δράσης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη δύο ατόμων για επικίνδυνη οδήγηση και βαριά πρόστιμα

Δύο συλλήψεις για επικίνδυνη οδήγηση έγιναν στη Θεσσαλονίκη το τελευταίο 24ωρο: ένας 40χρονος οδηγός ενεπλάκη σε τροχαίο υπό την επήρεια αλκοόλ, ενώ 61χρονος μοτοσικλετιστής αγνόησε σήμα αστυνομικών και παραβίασε μονόδρομους και φανάρια.
Πυρκαγιά σε δάσος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γρήγορη κατάσβεση φωτιάς σε χαμηλή βλάστηση στον δήμο Βόλβης

Η πυρκαγιά που ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση στον Προφήτη Ηλία Βόλβης τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο. Επιχείρησαν 30 πυροσβέστες με πεζοπόρο τμήμα και 10 οχήματα. Τα αίτια εξετάζει ειδικό ανακριτικό κλιμάκιο.
Πυρκαγιά σε δάσος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά σε χαμηλή βλάστηση εκδηλώθηκε στη Σίνδο Θεσσαλονίκης

Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα στη Σίνδο σε χαμηλή βλάστηση. Στη μάχη για την κατάσβεσή της συμμετείχαν 10 πυροσβέστες με 4 οχήματα και υδροφόρα του Δήμου Ωραιοκάστρου, ενώ ερευνώνται τα αίτια της φωτιάς.