ΓΔ: 2229.19 1.10% Τζίρος: 224.79 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Λογότυπο ΕΛΤΑ
Το επίσημο λογότυπο των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) σε γκρι φόντο.

Τα ΕΛΤΑ καταδικάζουν το περιστατικό στο πρακτορείο Χαλανδρίου

Τα ΕΛΤΑ καταδικάζουν κάθε μορφή βίας και δηλώνουν μηδενική ανοχή σε περιστατικά που απειλούν την ασφάλεια εργαζομένων και πολιτών, τονίζοντας πως στηρίζουν τον συνεργάτη τους και συνεργάζονται με τις αρχές για τη διερεύνηση του συμβάντος.

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία καταδικάζουν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο κάθε μορφή βίας, διαμηνύοντας τη μηδενική ανοχή σε συμπεριφορές που απειλούν την ασφάλεια εργαζομένων και πολιτών, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε μετά από περιστατικό σε πρακτορείο ΕΛΤΑ Courier στο Χαλάνδρι.

Το συμβάν σημειώθηκε κατά τη διάρκεια παράδοσης δέματος, όταν πελάτης αποχώρησε χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία επιβεβαίωσης παραλαβής. Κατά την προσπάθεια συνεργάτη των ΕΛΤΑ να τον αποτρέψει, υπήρξε επαφή με το όχημα του πελάτη, με αποτέλεσμα να σημειωθεί τραυματισμός.

Ο εμπλεκόμενος πελάτης συνελήφθη, ενώ το τραυματισμένο άτομο διακομίστηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ για ιατρική αξιολόγηση.

Η διοίκηση των ΕΛΤΑ, όπως αναφέρεται, βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του συνεργάτη, παρέχοντας κάθε αναγκαία υποστήριξη. Παράλληλα, τα ΕΛΤΑ συνεργάζονται πλήρως με τις αρμόδιες αρχές για τη διερεύνηση της υπόθεσης και τη διαλεύκανση των συνθηκών του περιστατικού.

Η ασφάλεια του προσωπικού και του κοινού αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, όπως υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κατάστημα ΕΛΤΑ πρόσοψη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συμμετοχή εργαζομένων ΕΛΤΑ στην ευρωπαϊκή εκστρατεία για τα ταχυδρομεία

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Ταχυδρομικών συμμετέχει στην ευρωπαϊκή εκστρατεία #SaveOurPost, με στόχο τη στήριξη βιώσιμων, δίκαιων και κοινωνικά προσανατολισμένων ταχυδρομικών υπηρεσιών στον νέο EU Delivery Act.
Λογότυπο ΕΛΤΑ ταχυδρομείο
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΕΛΤΑ: Ζημιές 28 εκατ. και αρνητικά ίδια κεφάλαια 102,2 εκατ. για το 2022

Τα κόστη της κυβερνοεπίθεσης, οι προβλέψεις για τη διακοπείσα δραστηριότητα των ΕΛΤΑ Ενέργειας και η συνεχιζόμενη πτώση της αλληλογραφίας επηρέασαν τα οικονομικά μεγέθη. Διαχειριστικό έλεγχο για τις χρήσεις 2021-2022 έχει παραγγείλει η νέα διοίκηση.
Λουλούδια και κεριά μνήμης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συμπληρώθηκαν 16 χρόνια από την τραγωδία της Marfin

Στεφάνια και λουλούδια αφήνουν από το πρωί συγγενείς, φίλοι και πολίτες στο μνημείο των θυμάτων της Marfin στη Σταδίου, τιμώντας τη μνήμη τριών εργαζομένων και ενός αγέννητου παιδιού που χάθηκαν σε εμπρηστική επίθεση το 2010.
Κατεστραμμένο εργοστάσιο έκρηξη
ΔΙΕΘΝΗ

Νεκροί εντοπίστηκαν οι 9 παγιδευμένοι σε ανθρακωρυχείο στην Κολομβία

Έκρηξη λόγω συσσώρευσης αερίου σε ανθρακωρυχείο στην κεντρική Κολομβία στοίχισε τη ζωή σε εννέα εργάτες, ενώ έξι διασώθηκαν. Το δυστύχημα συνέβη στη Σουτατάουσα, κοντά στην Μπογοτά, σε περιοχή όπου τέτοια περιστατικά είναι συχνά.