ΓΔ: 2666.8 0.16% Τζίρος: 445.14 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 13:01:38
Ασθενοφόρο στο Ιπποκράτειο
Ασθενοφόρο έξω από το Ιπποκράτειο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Θεσσαλονίκη: 47χρονος κρατούμενος απέδρασε από το Ιπποκράτειο

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό 47χρονου που απέδρασε από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης όπου νοσηλευόταν φρουρούμενος. Ο κρατούμενος το έσκασε από το μπαλκόνι του θαλάμου το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας.

Σε εξέλιξη βρίσκονται αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό 47χρονου κρατούμενου που απέδρασε από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλευόταν υπό φρούρηση.

Όπως αναφέρουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ., ο κρατούμενος δραπέτευσε το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας από το νοσοκομείο, στο οποίο είχε μεταφερθεί ένα 24ωρο νωρίτερα (22/2) για ιατρικές εξετάσεις, επικαλούμενος πρόβλημα υγείας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 47χρονος κινήθηκε προς το μπαλκόνι του θαλάμου νοσηλείας, απ’ όπου φαίνεται ότι διέφυγε. Έκτοτε, οι αρχές πραγματοποιούν εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό του.

Ο δραπέτης, Έλληνας υπήκοος, είχε συλληφθεί το περασμένο Σάββατο στο πλαίσιο εκτέλεσης εντάλματος σύλληψης που είχε εκδοθεί εις βάρος του, κατόπιν καταδικαστικής απόφασης.

Η απόφαση αυτή είχε εκδοθεί από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης και προέβλεπε συνολική ποινή φυλάκισης 4 ετών και 7 μηνών για διακεκριμένη κλοπή, διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών και αντίσταση.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέντε ανήλικοι διέρρηξαν ναό, γραφεία και οχήματα στην Ημαθία

Πέντε ανήλικοι, ηλικίας 15-17 ετών, φέρονται να διέπραξαν 7 κλοπές και διαρρήξεις τον Αύγουστο και Σεπτέμβριο στην Ημαθία, αφαιρώντας συνολικά 1.670 ευρώ και αντικείμενα αξίας 400 ευρώ από διάφορες περιοχές.
περιπολικό άμεσης δράσης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: 38 προσαγωγές, ανάμεσά τους και ανήλικοι, από την ΕΛ.ΑΣ.

Η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε 38 προσαγωγές, ανάμεσά τους και ανήλικοι, στη Θεσσαλονίκη, όταν εθνικιστικές ομάδες προσπάθησαν να προσεγγίσουν αντιφασιστική συγκέντρωση στην Πλατεία Ελευθερίας, ώστε να αποτραπούν επεισόδια.
περιπολικό άμεσης δράσης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Η αστυνομία προσήγαγε έξι άτομα

Έξι άτομα προσήχθησαν από την αστυνομία ύστερα από επεισόδια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, τα οποία σημειώθηκαν αρχικά στην Εγνατία και στη συνέχεια στην Ολύμπου, μετά το τέλος αντιεξουσιαστικής συγκέντρωσης.
Επείγον όχημα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Τρεις συλλήψεις για ληστεία και κλοπές οχημάτων

Τρεις συλλήψεις για διαφορετικά αδικήματα έγιναν στη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια αστυνομικών ελέγχων. Μεταξύ αυτών, συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί για διάρρηξη με τραυματισμό και κλοπή οχήματος, αντίστοιχα.