ΓΔ: 2629.65 0.40% Τζίρος: 61.10 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 13:19:40
Περιπολικό ελληνικής αστυνομίας

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 68χρονος με 28 χρόνια κάθειρξη για διακίνηση

Συνελήφθη 68χρονος φυγόποινος στη Θεσσαλονίκη, καταδικασμένος σε 28 χρόνια κάθειρξη και 180.000 ευρώ πρόστιμο για παράνομη διακίνηση μεταναστών. Οδηγείται στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών.

Ένας 68χρονος φυγόποινος, καταδικασμένος για παράνομη διακίνηση μεταναστών, συνελήφθη από αστυνομικούς σε περιοχή του δήμου Δέλτα στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., ο άνδρας είχε καταδικαστεί από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Θράκης σε συνολική ποινή κάθειρξης 28 ετών και χρηματική ποινή 180.000 ευρώ.

Ο 68χρονος οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών, προκειμένου να εκτελεστεί η εις βάρος του απόφαση.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

περιπολικό άμεσης δράσης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Βαρύ κατηγορητήριο για ΜΚΟ που εκμεταλλευόταν εράνους

Έξι άτομα κατηγορούνται για απάτη, υπεξαίρεση, νομιμοποίηση εσόδων, χειραγώγηση αγώνων και σύσταση συμμορίας, σε υπόθεση εξαπάτησης δωρητών και υπεξαίρεσης χρημάτων από εράνους για άρρωστα παιδιά. Παραμένουν υπό κράτηση.
Άδειο δικαστήριο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δίκη στο Εφετείο Θεσσαλονίκης για Άλκη Καμπανό: Παρέμβαση Εισαγγελίας για αίθουσα

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Θεσσαλονίκης ζητά άμεσα την εξεύρεση κατάλληλης αίθουσας για τη δίκη δολοφονίας Άλκη Καμπανού, ώστε να διασφαλιστούν οι αναγκαίες συνθήκες και να αποφευχθεί νέα διακοπή στη διαδικασία.
Παύλος Μαρινάκης πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Π. Μαρινάκης: Η νομιμότητα είναι διαρκής προσπάθεια για δίκαιη κοινωνία

Ο Παύλος Μαρινάκης τόνισε τη σημασία αποτελεσματικής προστασίας πολιτών και ενίσχυσης της εμπιστοσύνης στους θεσμούς, με αφορμή τις επιτυχίες της ΕΛΑΣ, που οδήγησαν σε 377 συλλήψεις οργανωμένου εγκλήματος τη διετία στη Βόρεια Ελλάδα.
Σφύρα δικαστηρίου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκίνησε η δίκη για τον θάνατο αστυνομικού και 33χρονου στη Χαλκιδική

Ξεκίνησε η δίκη για τον θάνατο αστυνομικού και 33χρονου στον Άγιο Νικόλαο Χαλκιδικής το 2025. Κατηγορούνται δύο άνδρες, ενώ οι συγγενείς μιλούν για την προσφορά και το ήθος της αστυνομικού που έχασε τη ζωή της εν ώρα καθήκοντος.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Καταγγελία για βιασμό, τραυματισμό και ρίψη σε θάλασσα – 2 συλλήψεις

Άνδρας από το Πακιστάν κατήγγειλε ότι ομοεθνείς του τον βίασαν, τραυμάτισαν και τον έριξαν στη θάλασσα του Θερμαϊκού. Συνελήφθησαν δύο άτομα, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και άλλων δραστών συνεχίζονται.