ΓΔ: 2530.46 -2.22% Τζίρος: 763.98 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Ασθενοφόρο ΕΚΑΒ

Θεσσαλονίκη: 87χρονος σκοτώθηκε πέφτοντας από δεύτερο όροφο

Η αστυνομία διερευνά τις συνθήκες υπό τις οποίες 87χρονος έπεσε από το μπαλκόνι 2ου ορόφου στις Συκιές Θεσσαλονίκης και έχασε τη ζωή του. Το ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο αλλά ο ηλικιωμένος είχε ήδη καταλήξει.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ένας 87χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του, πέφτοντας στο κενό από μπαλκόνι δευτέρου ορόφου στις Συκιές Θεσσαλονίκης, διερευνά η Αστυνομία.

Το ΕΚΑΒ ειδοποιήθηκε από περίοικους περίπου στη 1:30 μετά το μεσημέρι και έσπευσε στο σημείο. Οι διασώστες διαπίστωσαν ότι ο ηλικιωμένος δεν είχε τις αισθήσεις του.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κωνσταντίνος Τασούλας πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Κ. Τασούλας στη Θεσσαλονίκη για τις εκδηλώσεις Αγίου Δημητρίου και 28ης Οκτωβρίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας θα παραστεί στη Θεσσαλονίκη για να τιμήσει τον Άγιο Δημήτριο, την απελευθέρωση της πόλης και την 28η Οκτωβρίου. Τη Δευτέρα 26/10, θα συμμετάσχει σε δοξολογία στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου.
Σημαίες Ελλάδας Γαλλίας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέες προοπτικές Ελλάδας-Γαλλίας, κρίσιμος ο ρόλος της Θεσσαλονίκης

Η Σεσίλ Βαλκ, νέα Γενική Πρόξενος της Γαλλίας στη Θεσσαλονίκη, τόνισε πως οι ελληνογαλλικές σχέσεις έχουν βαθιές ιστορικές ρίζες και εξελίσσονται με έμφαση στη συνεργασία σε άμυνα, τεχνολογία, εκπαίδευση και πολιτισμό.
Θεσσαλονίκη, ΔΕΘ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεσσαλονίκη: Αγγελούδης από Βερολίνο – Στόχος αύξηση επισκεπτών όλο το έτος

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης, από το Βερολίνο, προωθεί τη Θεσσαλονίκη με στόχο την αύξηση του τουρισμού όλο το χρόνο, παρουσιάζοντας την ιστορία, τον πολιτισμό και τη γαστρονομία της στο πλαίσιο της δράσης "Destination Thessaloniki".
Φρεγάτα Κίμων θάλασσα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανοιχτή στο κοινό η φρεγάτα «Κίμων» στη Θεσσαλονίκη για την 28η Οκτωβρίου

Η φρεγάτα FDI "Κίμων" του Πολεμικού Ναυτικού θα ελλιμενιστεί στη Θεσσαλονίκη και θα δέχεται επισκέπτες από 24 έως 27 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την 28η Οκτωβρίου, όπως ανακοίνωσε το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού.
Πανεπιστήμιο Μακεδονίας κτίριο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεθνής βράβευση για 12 ερευνητές του ΠΑΜΑΚ στη Θεσσαλονίκη

Δέκα μέλη ΔΕΠ και δύο μεταδιδακτορικοί του Πανεπιστημίου Μακεδονίας εντάχθηκαν στη λίστα Stanford-Elsevier με τους κορυφαίους επιστήμονες παγκοσμίως, κατακτώντας σημαντική διεθνή διάκριση για την επιρροή του έργου τους.
Όλγα Κεφαλογιάννη πορτραίτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Όλγα Κεφαλογιάννη: Θετική η ενίσχυση του Οδηγού Michelin στην Ελλάδα

Το Υπουργείο Τουρισμού χαιρετίζει την ένταξη Θεσσαλονίκης και Σαντορίνης στον Οδηγό MICHELIN 2027, στο πλαίσιο συνεργασίας με τον ΕΟΤ, στοχεύοντας στην ενίσχυση της γαστρονομικής ταυτότητας των ελληνικών προορισμών.