ΓΔ: 2211.2 -1.12% Τζίρος: 284.98 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Ελληνική αστυνομία περιπολικό
Περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας σε κεντρικό δρόμο, έτοιμο για επέμβαση.

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος 16χρονος με όρους για ληστεία στην Καμάρα

Περιοριστικός όρος και αναμορφωτικό μέτρο επιβλήθηκαν σε 16χρονο που κατηγορείται για ληστεία στη Θεσσαλονίκη. Συνελήφθη μετά από επίθεση με κλοπή τσάντας, ενώ αρνείται εμπλοκή και δεν έχει άδεια παραμονής.

Περιοριστικός όρος και αναμορφωτικό μέτρο επιβλήθηκαν σε ανήλικο που απολογήθηκε στην ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, κατηγορούμενος για ληστεία στην περιοχή της Καμάρας.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., πρόκειται για 16χρονο που, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, φέρεται να προσέγγισε μαζί με άγνωστα άτομα μια 16χρονη και έναν 21χρονο. Οι δράστες, αφού προκάλεσαν σωματικές βλάβες στον νεαρό, αφαίρεσαν την τσάντα της κοπέλας, η οποία περιείχε χρηματικό ποσό και κινητό τηλέφωνο.

Η Άμεση Δράση έσπευσε στο σημείο και συνέλαβε τον 16χρονο, αλβανικής καταγωγής, για εμπλοκή στο περιστατικό. Όπως διαπιστώθηκε, ο ανήλικος στερούνταν εγγράφων νόμιμης παραμονής στη χώρα. Ο ίδιος αρνήθηκε οποιαδήποτε συμμετοχή στη ληστεία.

Μετά την απολογία του, και με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας, του επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της τακτικής εμφάνισης σε Αστυνομικό Τμήμα, καθώς και το μέτρο της ανάθεσης της επιμέλειάς του σε επιμελητή ανηλίκων.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ποντιακός χορός στη Βουλή
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Πορεία και εκδηλώσεις μνήμης για τη γενοκτονία Ποντίων

Πραγματοποιήθηκε πορεία στη Θεσσαλονίκη προς το τουρκικό προξενείο για τα 107 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων. Διαδηλωτές με πανό φώναξαν συνθήματα, ενώ η αστυνομία τους απέτρεψε να φτάσουν στο προξενείο.
Συνάντηση στη Θεσσαλονίκη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όλες οι θρησκείες της Θεσσαλονίκης στο ίδιο τραπέζι στο Aristotle Innovation Forum

Στο Aristotle Innovation Forum συζητήθηκε η ίδρυση Διαθρησκειακού Φόρουμ για συνεργασία και αλληλοκατανόηση μεταξύ θρησκειών, με στόχο τη λειτουργία του ως σύγχρονου θεσμού στη Θεσσαλονίκη.
Ψηφιακός μετασχηματισμός επιχειρήσεων
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρουσίαση του νέου ΟΠΣ e-ΕΦΚΑ στη Θεσσαλονίκη: Η ψηφιακή επανεκκίνηση

Στη Θεσσαλονίκη παρουσιάστηκε το νέο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα του e-ΕΦΚΑ, παρουσία της υφυπουργού Άννας Ευθυμίου, ανοίγοντας μια νέα ψηφιακή εποχή στην κοινωνική ασφάλιση.
Τεχνητή νοημοσύνη οθόνη
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η τεχνητή νοημοσύνη μετασχηματίζει την ιατρική και οδοντιατρική πρακτική

Η Τεχνητή Νοημοσύνη εξελίσσεται σε βασικό εργαλείο για την ιατρική και οδοντιατρική, βελτιώνοντας διαγνώσεις και θεραπείες. Στο Medical Innovation Forum τονίστηκε πως η ΤΝ ενισχύει αλλά δεν αντικαθιστά τον ρόλο των γιατρών.
Γιάννης Λοβέρδος στη Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λοβέρδος: Συνεργασία Πολιτείας, πανεπιστημίων και αγοράς για την καινοτομία

Ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Λοβέρδος τόνισε στο Aristotle Innovation Forum τη σημασία συνεργασίας Κράτους, ακαδημαϊκής και επιχειρηματικής κοινότητας, υπογραμμίζοντας τον ρόλο των φοιτητών και τη δυναμική του δημόσιου πανεπιστημίου.
Ορθόδοξος ιερέας εκκλησία
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκης Φιλόθεος: Η ΤΝ δεν μπορεί να υποκαταστήσει τον άνθρωπο

Ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Φιλόθεος τόνισε πως η έννοια «κατ' εικόνα» υπενθυμίζει ότι ο άνθρωπος είναι μοναδικός και ανεπανάληπτος, όχι μηχανή, ενώ προειδοποίησε για τον κίνδυνο να χάσουμε πνευματικότητα λόγω της ΤΝ.