ΓΔ: 2608.44 -0.59% Τζίρος: 320.42 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Λιμενικό σκάφος Ελλάδα
Σκάφος του Λιμενικού Σώματος στο λιμάνι με άνδρες ασφάλειας μπροστά σε κοινόχρηστο χώρο.

Μυτιλήνη: Κατασχέθηκαν περίπου ένας τόνος όστρακα

Σχεδόν ένας τόνος οστράκων κατασχέθηκε στο λιμάνι Μυτιλήνης, μετά τον εντοπισμό 257 κιλών κυδωνιών και 640 κιλών χάβαρων που διακινούνταν χωρίς τα προβλεπόμενα από τη νομοθεσία παραστατικά. Ξεκίνησαν και οι σχετικές κυρώσεις.

Περίπου έναν τόνο οστράκων κατέσχεσαν στελέχη του Γραφείου Αλιείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης στο λιμάνι της πόλης, στο πλαίσιο ελέγχων για την τήρηση της αλιευτικής νομοθεσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκαν 257 κιλά κυδώνια και 640 κιλά χάβαρα, τα οποία διακινούνταν με φορτηγά ψυγεία χωρίς να πληρούνται οι απαιτούμενες προϋποθέσεις για τη διασφάλιση της ιχνηλασιμότητάς τους.

Η Λιμενική Αρχή Μυτιλήνης προχώρησε στην κατάσχεση των οστράκων και κινήθηκε η διαδικασία επιβολής των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων εις βάρος των υπευθύνων.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νίκος Ταγαράς στο γραφείο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το ΤΕΕ αποχαιρετά τον Νίκο Ταγαρά, σημαντικό μηχανικό και πολιτικό

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας και ο τεχνικός κόσμος αποχαιρετούν με θλίψη τον Νίκο Ταγαρά, πολιτικό μηχανικό και υφυπουργό, που έφυγε από τη ζωή στις 29 Μαΐου σε ηλικία 70 ετών. Μάχιμος μηχανικός και ουσιαστικός πολιτικός.
Πυρκαγιά σε εξοχική οδό
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά σε γεωργική έκταση στην Κρήνη Φαρσάλων – Μήνυμα του 112

Φωτιά ξέσπασε σε αγροτική έκταση στην Κρήνη Φαρσάλων. Στην κατάσβεση συμμετέχουν 24 πυροσβέστες με 8 οχήματα, 3 αεροσκάφη και υδροφόρες. Μήνυμα του 112 στάλθηκε στους κατοίκους για οδηγίες ασφαλείας.
Πυρκαγιά σε δάσος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαλκιδική: Υπό έλεγχο η φωτιά στην περιοχή του Πόρτο Καρράς

Η φωτιά που εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 16:00 σε χαμηλή βλάστηση στο Πόρτο Καρράς Σιθωνίας τέθηκε άμεσα υπό έλεγχο, χάρη στην άμεση επέμβαση περιπολικού της Πυροσβεστικής και κατασβέστηκε εντός 15 λεπτών.
Πυροσβεστικό αεροσκάφος πυρκαγιά
ΔΙΕΘΝΗ

Μαίνεται η μάχη των πυροσβεστών με τις φωτιές στα Βαλκάνια

Οι πυροσβέστες συνεχίζουν να δίνουν μάχη με τις πυρκαγιές στα Βαλκάνια, καθώς το θερμό κύμα φτάνει στο αποκορύφωμά του, ενώ ένας άνδρας στη Σερβία έχασε τη ζωή του ανάβοντας φωτιά κοντά στο σπίτι του.