Η Αστυνομία Θεσσαλονίκης προχώρησε στη σύλληψη δύο μελών εγκληματικής ομάδας που φέρονται να διέπρατταν ληστείες σε καταστήματα καφέ – ψιλικών στην ανατολική πλευρά της πόλης. Σύμφωνα με την έρευνα, οι δύο ανήλικοι αλλοδαποί, από τις 5 έως τις 19 Μαρτίου, εισήλθαν σε πέντε επιχειρήσεις και με την απειλή μαχαιριού απέσπασαν συνολικά 2.483 ευρώ, καθώς και καπνικά προϊόντα και tablets αξίας περίπου 400 ευρώ.
Σε μία από τις περιπτώσεις, οι δράστες φέρονται να χρησιμοποίησαν σωματική βία εις βάρος υπαλλήλου, ενώ κατά τις αστυνομικές έρευνες στις οικίες τους εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ενδύματα που χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάπραξη των ληστειών.
Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για εγκληματική ομάδα, ληστεία από κοινού κατ’ εξακολούθηση και παράβαση του Νόμου περί όπλων. Οι δύο ανήλικοι θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα για τα περαιτέρω.