ΓΔ: 2553.35 -2.22% Τζίρος: 392.12 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη δύο μελών για ληστείες σε καφέ και ψιλικατζίδικα

Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι αλλοδαποί για ληστείες σε καταστήματα καφέ-ψιλικών στην ανατολική Θεσσαλονίκη, με λεία 2.483 ευρώ και αντικείμενα. Σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγούνται στον εισαγγελέα.

Η Αστυνομία Θεσσαλονίκης προχώρησε στη σύλληψη δύο μελών εγκληματικής ομάδας που φέρονται να διέπρατταν ληστείες σε καταστήματα καφέ – ψιλικών στην ανατολική πλευρά της πόλης. Σύμφωνα με την έρευνα, οι δύο ανήλικοι αλλοδαποί, από τις 5 έως τις 19 Μαρτίου, εισήλθαν σε πέντε επιχειρήσεις και με την απειλή μαχαιριού απέσπασαν συνολικά 2.483 ευρώ, καθώς και καπνικά προϊόντα και tablets αξίας περίπου 400 ευρώ.

Σε μία από τις περιπτώσεις, οι δράστες φέρονται να χρησιμοποίησαν σωματική βία εις βάρος υπαλλήλου, ενώ κατά τις αστυνομικές έρευνες στις οικίες τους εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ενδύματα που χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάπραξη των ληστειών.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για εγκληματική ομάδα, ληστεία από κοινού κατ’ εξακολούθηση και παράβαση του Νόμου περί όπλων. Οι δύο ανήλικοι θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα για τα περαιτέρω.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χειροπέδες σε χαρτονομίσματα ευρώ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δικογραφία για απάτη και αυθαίρετη δόμηση στον Δήμο Δίου-Ολύμπου

Δικογραφία για απάτη, ψευδείς δηλώσεις και αυθαίρετη δόμηση σχηματίστηκε για 60 άτομα στον Δήμο Δίου-Ολύμπου, για υποθέσεις της τελευταίας 5ετίας που αφορούν παράνομες τακτοποιήσεις ακινήτων και ψευδείς βεβαιώσεις ημερομηνίας δόμησης.
Αεροδρόμιο Μακεδονία Θεσσαλονίκη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη 39χρονου που προκάλεσε αναταραχή σε πτήση προς Θεσσαλονίκη

Κατά τη διάρκεια πτήσης από Βουδαπέστη προς Θεσσαλονίκη, 39χρονος Ισραηλινός προκάλεσε αναστάτωση αγνοώντας οδηγίες πληρώματος, σηκωνόταν, άνοιγε αποθηκευτικούς χώρους και κάπνιζε ηλεκτρονικό τσιγάρο, θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια.
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης κοντινό
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρυσοχοΐδης: Άμεσος εντοπισμός των δραστών των επεισοδίων στο ΕΚΠΑ

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δήλωσε από τη Θεσσαλονίκη πως οι δράστες των επεισοδίων στο ΕΚΠΑ θα εντοπιστούν και θα συλληφθούν άμεσα, ξεκαθαρίζοντας ότι κανείς υπεύθυνος για τέτοιες ενέργειες δε μένει ατιμώρητος.
περιπολικό άμεσης δράσης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη μέλους σπείρας στη Θεσσαλονίκη για απάτες σε ηλικιωμένες

Η Αστυνομία συνέλαβε αλλοδαπό ύποπτο ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης που κατηγορείται για δύο απάτες σε βάρος ηλικιωμένων σε Θεσσαλονίκη και Τρίκαλα, με στόχο το παράνομο όφελος από τις πράξεις αυτές.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέντε ανήλικοι διέρρηξαν ναό, γραφεία και οχήματα στην Ημαθία

Πέντε ανήλικοι, ηλικίας 15-17 ετών, φέρονται να διέπραξαν 7 κλοπές και διαρρήξεις τον Αύγουστο και Σεπτέμβριο στην Ημαθία, αφαιρώντας συνολικά 1.670 ευρώ και αντικείμενα αξίας 400 ευρώ από διάφορες περιοχές.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταδίωξη με εμβολισμό περιπολικού και πυροβολισμούς στην Ασπροβάλτα

Καταδίωξη με εμβολισμό περιπολικού και πυροβολισμούς σημειώθηκε στην Ασπροβάλτα. Δύο νεαροί, 19 και 23 ετών, συνελήφθησαν, ενώ αναζητείται ο 31χρονος συνεργός τους. Το όχημα ακινητοποιήθηκε μετά από καταδίωξη και επέμβαση αστυνομικών.