ΓΔ: 2694.96 -1.16% Τζίρος: 326.06 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Διαλυμένο αυτοκίνητο τροχαίου

Μεθυσμένη οδηγός εμβόλισε 14 παρκαρισμένα αυτοκίνητα στους Αμπελόκηπους

Στους Αμπελοκήπους, τα ξημερώματα, συνελήφθη 40χρονη οδηγός ΙΧ που ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, αφού τράκαρε σε 14 σταθμευμένα αυτοκίνητα στις οδούς Κανδάνου, Μεσσηνίας, Καλαμών και Τρικάλων, προκαλώντας σοβαρές ζημιές.

Σοβαρό τροχαίο περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Αθήνα, όπου μια 40χρονη οδηγός συνελήφθη από την ΕΛΑΣ καθώς εντοπίστηκε να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ.

Όπως αναφέρει η αστυνομία, το συμβάν εκτυλίχθηκε λίγο μετά τη 01:00 στην περιοχή των Αμπελοκήπων. Η γυναίκα, στην προσπάθειά της να παρκάρει, προκάλεσε ζημιές σε 14 σταθμευμένα οχήματα στις οδούς Κανδάνου, Μεσσηνίας, Καλαμών και Τρικάλων.

Από τη σύγκρουση προκλήθηκαν εκτεταμένες υλικές ζημιές, χωρίς ωστόσο να υπάρξουν τραυματισμοί, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Τροχαίας, οι οποίοι υπέβαλαν την οδηγό σε αλκοτέστ. Το αποτέλεσμα έδειξε συγκέντρωση 0,78 mg/L αλκοόλ στον οργανισμό της, γεγονός που οδήγησε στη σύλληψή της.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σημαίες Ελλάδας Ισραήλ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ισραηλινός πρέσβης: Προοπτικές ενίσχυσης της συνεργασίας με την Ελλάδα

Η νέα πρέσβης του Ισραήλ στην Αθήνα, Πνινάτ Γιανάι, τόνισε τη σημαντική πρόοδο Ελλάδας στην ιατρική έρευνα και την καινοτομία, αλλά και τη δυναμική διεύρυνσης συνεργασίας με Ισραήλ, με αφορμή τα εγκαίνια του Athens LifeTech Park.
Σταθμός Μετρό Αθήνας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πάνω από 2 εκατ. επιβάτες σε έναν χρόνο 24ωρης λειτουργίας ΜΜΜ τα Σάββατα

Σε 2.282.000 ανήλθαν οι νυχτερινές μετακινήσεις με μετρό, τραμ και λεωφορεία τα Σάββατα, τον πρώτο χρόνο της 24ωρης λειτουργίας τους, ενώ η ανταπόκριση του επιβατικού κοινού παραμένει σταθερά υψηλή, σύμφωνα με το Υπουργείο.
Άδεια σχολική τάξη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μήνυμα του Ισραηλινού πρέσβη στην Αθήνα για τη νέα σχολική χρονιά

Η πρέσβης του Ισραήλ στην Αθήνα, Πνινάτ Γιανάι, ευχήθηκε στους μαθητές καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, ενθαρρύνοντάς τους να μάθουν, να ονειρεύονται και να θυμούνται την κληρονομιά των δύο σπουδαίων λαών.
Κώστας Μπακογιάννης πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Μπακογιάννης: Λείπει η ατζέντα της Αθήνας από το Δημοτικό Συμβούλιο

Ο Κώστας Μπακογιάννης τόνισε πως τα προβλήματα και οι ανάγκες των κατοίκων της Αθήνας δεν πρέπει να αγνοούνται από το δημοτικό συμβούλιο, ζητώντας ουσιαστικές συζητήσεις και προτεραιότητα στην παιδική προστασία.