ΓΔ: 2521.52 0.64% Τζίρος: 6.80 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:38:38
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας

82χρονος βρέθηκε νεκρός στα Κουφάλια, συνελήφθη η 77χρονη σύζυγός του

Συνελήφθη η 77χρονη σύζυγος του 82χρονου που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι τους στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης. Η αιτία θανάτου παραμένει αδιευκρίνιστη και θα εξεταστεί με νεκροψία, ενώ η σύζυγος δεν ζήτησε βοήθεια.

Συνελήφθη η 77χρονη σύζυγος του 82χρονου που εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο σπίτι τους στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με πληροφορίες από τις αστυνομικές αρχές.

Ο ιατροδικαστής που έφτασε στο σημείο δεν μπόρεσε να προσδιορίσει με σαφήνεια αν ο θάνατος του ηλικιωμένου οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια ή σε παθολογικά αίτια. Για τον λόγο αυτό, έχει διαταχθεί η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο 82χρονος φέρεται να ήταν για αρκετές ώρες πεσμένος στο σημείο – τουλάχιστον από το μεσημέρι – χωρίς η σύζυγός του να αναζητήσει βοήθεια. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε τελικά στις 7 το απόγευμα από γείτονα που αντιλήφθηκε το περιστατικό.

Για τον λόγο αυτό, η 77χρονη συνελήφθη με την κατηγορία της παράλειψης προσφοράς βοήθειας (άρθρο 307 του Ποινικού Κώδικα).

Αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις μία ημέρα νωρίτερα, η ίδια είχε δικαστεί στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης με την αυτόφωρη διαδικασία και είχε κριθεί αθώα λόγω αμφιβολιών για υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος του συζύγου της.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βασίλης Κικίλιας πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Β. Κικίλιας: Η βία δεν είναι διαμαρτυρία, οι υπαίτιοι στη Δικαιοσύνη

Ο Βασίλης Κικίλιας, υπουργός Ναυτιλίας, σχολίασε στον ΣΚΑΪ τη δολοφονία στη Θεσσαλονίκη, επισημαίνοντας την ανάγκη ανάληψης ευθύνης. Αναφέρθηκε επίσης σταθερότητα τιμών ακτοπλοϊκών εισιτηρίων και μέτρα στήριξης προς τους πολίτες.
Νίκος Χαρδαλιάς ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανακοίνωση περιφερειάρχη Αττικής για εμπρηστική επίθεση στη Θεσσαλονίκη

Με συγκλονιστική ανάρτηση, ο Νίκος Χαρδαλιάς εξέφρασε την αγανάκτησή του για την εμπρηστική επίθεση στη Θεσσαλονίκη, που στέρησε τη ζωή της μητέρας της Αφροδίτης Νέστορα και έστειλε τα συλλυπητήριά του δημόσια.
Κωνσταντίνος Τασούλας πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Κ. Τασούλας για τις φονικές επιθέσεις και την απώλεια της Β. Νέστορα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Τασούλας, καταδίκασε τις τρομοκρατικές επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη και εξέφρασε συλλυπητήρια για τον χαμό της Βάγιας Νέστορα, τονίζοντας ότι η βία δεν έχει θέση στη δημοκρατική μας κοινωνία.
Σταύρος Καλαφάτης υπογράφει
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλαφάτης: Η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται από εμπρηστικές επιθέσεις

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Σταύρος Καλαφάτης, καταδικάζει τις εμπρηστικές επιθέσεις σε σπίτια στελεχών της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη, δηλώνοντας πως η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται και πως η κοινωνία αντιστέκεται στην ανομία και στον εκφοβισμό.
Σημαία Νέας Δημοκρατίας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ιωακείμοβιτς: Δεν μας τρομοκρατούν οι εμπρηστικές επιθέσεις

Ο πρόεδρος της Διοικούσας της ΝΔ Θεσσαλονίκης Ζ. Ιωακείμοβιτς δήλωσε πως οι επιθέσεις «θρασύδειλων τραμπούκων» δεν τους εκφοβίζουν, αλλά τους ενώνουν και ενισχύουν τον αγώνα τους, μετά την εμπρηστική επίθεση στην οικία του.