ΓΔ: 2661.98 -0.02% Τζίρος: 441.34 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 12:51:38
Άδειο δικαστήριο

Θεσσαλονίκη: Αναβάλλεται για αύριο η δίκη της 77χρονης συζύγου θανόντα

Αναβλήθηκε για αύριο η δίκη της 77χρονης που συνελήφθη μετά τον θάνατο του 82χρονου συζύγου της, κατηγορούμενη για παραβίαση περιοριστικών όρων λόγω ενδοοικογενειακής βίας. Αναμένεται το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Για αύριο μετατέθηκε η εκδίκαση στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης της υπόθεσης που αφορά τη 77χρονη γυναίκα, η οποία συνελήφθη μετά τον θάνατο του 82χρονου συζύγου της.

Η κατηγορούμενη αντιμετωπίζει την κατηγορία της παραβίασης περιοριστικών όρων, οι οποίοι της είχαν επιβληθεί ώστε να μην πλησιάζει τον 82χρονο, έπειτα από καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία.

Σύμφωνα με τις δικαστικές αρχές, η εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης έχει διατάξει τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την υπόθεση. Παράλληλα, αναμένεται το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που θα αποσαφηνίσει τα ακριβή αίτια του θανάτου του ηλικιωμένου άνδρα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη πολυκατοικίες άποψη
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Έλλειψη ρευστότητας για 9 στους 10 βιοτέχνες Θεσσαλονίκης

Το 89% των βιοτεχνών Θεσσαλονίκης δηλώνει οριακή ή ανεπαρκή ρευστότητα, με τα διαθέσιμα κεφάλαια να αρκούν έως τρεις μήνες για το 73%. Το 37% αποφεύγει τραπεζικό δανεισμό, κυρίως λόγω κόστους ή φόβου απόρριψης.
Αγελάδα με κέρατα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΔΜΘ: Έκκληση σε Δήμους για ενημέρωση κτηνοτρόφων στη Θεσσαλονίκη

Η ΑΔΜΘ καλεί φορείς και δήμους να ενημερώσουν έγκαιρα τους κτηνοτρόφους για τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα ενόψει χειμώνα, με προτεραιότητα τροφές, νερό και προστασία των ζώων από ακραία καιρικά φαινόμενα.
περιπολικό άμεσης δράσης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 6 ανηλίκων για ληστεία σε 16χρονο

Έξι ανήλικοι, ηλικίας 12-16 ετών, συνελήφθησαν στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης για επίθεση και ληστεία 16χρονου. Αφαίρεσαν κινητό, 20 ευρώ και κλειδιά. Το κινητό πωλήθηκε σε κατάστημα, ο ιδιοκτήτης του οποίου επίσης συνελήφθη.
Τροχαίο με σύγκρουση αυτοκινήτων
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τροχαίο με σχολικό λεωφορείο στη Νέα Ευκαρπία, ένας τραυματίας

Τροχαίο σημειώθηκε στις 7:10 στη Νέα Ευκαρπία Θεσσαλονίκης, με σύγκρουση Ι.Χ. και σχολικού λεωφορείου. Ένας τραυματίας από το Ι.Χ., κανένας τραυματισμός στα παιδιά του λεωφορείου. Τα αίτια του ατυχήματος διερευνώνται.
Σφύρα δικαστηρίου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στον ανακριτή ο 37χρονος ιδρυτής ΜΚΟ για δωρεές σε άρρωστα παιδιά

Ενώπιον του ανακριτή απολογείται σήμερα ο 37χρονος πρόεδρος ΜΚΟ, που κατηγορείται ότι υπεξαίρεσε 2,8 εκατ. ευρώ από δωρεές για άρρωστα παιδιά, διαθέτοντάς τα σε προσωπικά έξοδα, πολυτελείς αγορές και αθλητικές δραστηριότητες.
περιπολικό άμεσης δράσης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη μέλους σπείρας στη Θεσσαλονίκη για απάτες σε ηλικιωμένες

Η Αστυνομία συνέλαβε αλλοδαπό ύποπτο ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης που κατηγορείται για δύο απάτες σε βάρος ηλικιωμένων σε Θεσσαλονίκη και Τρίκαλα, με στόχο το παράνομο όφελος από τις πράξεις αυτές.