ΓΔ: 1392.62 0.84% Τζίρος: 117.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Χρυσή κορυφή για το ΘΕΟΝΗ με 23 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας

Τρεις Νέες Διεθνείς Βραβεύσεις από ITI, DLG και Monde Selection, από την οποία το μεταλλικό νερό ΘΕΟΝΗ βραβεύεται για έκτη συνεχή χρονιά.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ δεν σταματά την ανοδική του πορεία, συμπληρώνοντας τα 23 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας! Το νερό από την Πηγή Γκούρα με τη μοναδική σύνθεση, απέσπασε τρία νέα διεθνή βραβεία ποιότητας, διατηρώντας επάξια τον τίτλο του πιο Βραβευμένου Ελληνικού Νερού στον κόσμο.

Στη λίστα των διακρίσεων έρχονται να προστεθούν τα βραβεία Diamond Taste Award  από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας (ΙΤΙ), το Golden Award από την DLG (Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft) αλλά και το Gold Quality Award από τον οργανισμό Monde Selection.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΗΒ Γκρουπ, Δημήτρης Τσέλιος, δήλωσε: «Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για την απόκτηση των νέων αυτών βραβείων. Παρά την τρέχουσα δύσκολη παγκόσμια συνθήκη, δεν σταματάμε να θέτουμε ψηλά τον πήχη, με σταθερή αφοσίωση στη γεύση και την ποιότητα των προϊόντων μας. Τα πηγαία φυσικά ποιοτικά χαρακτηριστικά του ΘΕΟΝΗ και η ομαδική προσπάθεια, δεν θα μπορούσαν παρά να μας οδηγήσουν σε ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα, με 23 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας!».

Να σημειωθεί πως πρόκειται για το 5ο κατά σειρά χρυσό βραβείο DLG, ενώ είναι η 6η συνεχής χρονιά που το ΘΕΟΝΗ αποσπά χρυσό βραβείο από τη Monde Selection. 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

businessdaily-Thalassina-Sarakosti
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μειωμένες κατά 1-2 ευρώ οι τιμές στα θαλασσινά για την Καθαρά Δευτέρα

Ο πρόεδρος της Ιχθυαγοράς Βαρβακείου, Β. Σίμος τόνισε «θα φτιάξουμε το καλάθι της Σαρακοστής, αλλά έτσι κι αλλιώς υπάρχει καλάθι 6-7 προϊόντων με θαλασσινά που έχουν μείωση της τάξης 1-2 ευρώ».
kyklades tyria
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προσπάθεια να ενταχθεί η Κυκλαδίτικη Τυροκομία σε κατάλογο της UNESCO

Προετοιμάζεται φάκελος υποψηφιότητας για την εγγραφή της Παραδοσιακής Τυροκομίας των Κυκλάδων στον Αντιπροσωπευτικό Κατάλογο της ‘Αυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ανθρωπότητας (UNESCO 2003).