ΓΔ: 2211.2 -1.12% Τζίρος: 284.98 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
Φώτο: Shutterstock

Σύλληψη 23χρονου για ταχύτητα 170χλμ/ώρα στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Μουδανιών

Ένας 23χρονος αλλοδαπός συνελήφθη τα ξημερώματα στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Νέων Μουδανιών, στο ύψος Θέρμης, να κινείται με 170 χλμ/ώρα όπου το όριο είναι 90. Θα οδηγηθεί στις δικαστικές Αρχές με τη δικογραφία που σχηματίστηκε.

Σε ράλι υψηλών ταχυτήτων μετέτρεψε την Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Νέων Μουδανιών ένας 23χρονος, ο οποίος συνελήφθη τα ξημερώματα από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τις αρχές, ο 23χρονος αλλοδαπός εντοπίστηκε στο ύψος του κόμβου Θέρμης να κινείται με ταχύτητα 170 χλμ/ώρα, τη στιγμή που το επιτρεπόμενο όριο είναι 90 χλμ/ώρα.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές για τα περαιτέρω.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τροχαία και φορτηγό
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Εντατικοί έλεγχοι Τροχαίας - 1.073 παραβάσεις σε μία μέρα

Σε 1.073 παραβάσεις ΚΟΚ προχώρησε η Τροχαία το τελευταίο 24ωρο σε ελέγχους στη Θεσσαλονίκη. Οι περισσότερες αφορούσαν ταχύτητα, φορτηγά και μη χρήση κράνους σε ηλεκτρικά πατίνια, ενώ καταγράφηκαν και άλλες παραβάσεις.
Σύγχρονα αυτοκίνητα σειράς
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοβαρό τροχαίο στην Πυλαία Θεσσαλονίκης με εκτροπή Ι.Χ. αυτοκινήτου

Τροχαίο σημειώθηκε νωρίς το πρωί στη διασταύρωση Κρανιδιώτη και Καζαντζίδη, Πυλαία Θεσσαλονίκης, όταν Ι.Χ. εξετράπη της πορείας του. Ο οδηγός απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική και μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: 729 τροχονομικές παραβάσεις σε 24 ώρες, δύο συλλήψεις

Σε τροχονομικούς ελέγχους στη Θεσσαλονίκη βεβαιώθηκαν 729 παραβάσεις μέσα σε 24 ώρες. Οι περισσότερες αφορούσαν υπερβολική ταχύτητα, ενώ συνελήφθησαν δύο οδηγοί για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. Κατασχέθηκαν τα οχήματά τους.
Ελληνικό περιπολικό όχημα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη 22χρονου στη Θεσσαλονίκη για υπερβολική ταχύτητα στην εθνική οδό

22χρονος συνελήφθη να οδηγεί με 162 χλμ/ώρα στην εθνική Θεσσαλονίκης-Έδεσσας, όπου το όριο είναι 70. Η αστυνομία τον ακινητοποίησε και του σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση.
Ασθενοφόρο στο Ιπποκράτειο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: 49χρονος μοτοσικλετιστής σκοτώθηκε στην περιφερειακή

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε χθες βράδυ στη Θεσσαλονίκη, όταν 49χρονος μοτοσικλετιστής έχασε τον έλεγχο του οχήματός του στην περιφερειακή οδό Μαλακοπής, προσέκρουσε σε πινακίδα και στηθαίο. Έρευνα διενεργεί η Τροχαία.