ΓΔ: 2505.37 0.97% Τζίρος: 303.51 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Δίκη για τα Τέμπη
Φώτο: SOOC

Διακοπή δίκης Τεμπών στη Λάρισα έως 27 Μαΐου

Η δίκη για το δυστύχημα στα Τέμπη διακόπηκε μέχρι τις 27 Μαΐου λόγω εργασιών στον χώρο του δικαστηρίου. Η συνεδρίαση ξεκίνησε με ενστάσεις των κατηγορουμένων, που θα κατατεθούν κυρίως στην επόμενη συνεδρίαση.

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας που εξετάζει την υπόθεση του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, διέκοψε τη διαδικασία μέχρι τις 27 Μαΐου.

Η διακοπή αποφασίστηκε λόγω των εργασιών διαμόρφωσης που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στην αίθουσα του ΓΑΙΟΠΟΛΙΣ, όπου διεξάγεται η δίκη.

Η σημερινή συνεδρίαση ξεκίνησε με την εξέταση των ενστάσεων των κατηγορουμένων σχετικά με τους υποστηρίζοντες την κατηγορία. Οι περισσότεροι επιφυλάχθηκαν να καταθέσουν τις ενστάσεις τους στην επόμενη δικάσιμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υποβλήθηκαν μόλις τρεις ενστάσεις, οι οποίες αφορούσαν κατά περίπτωση τους Δικηγορικούς Συλλόγους, το σωματείο Ελλήνων Μηχανοδηγών και το ελληνικό δημόσιο.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ευάγγελος Τουρνάς πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

600 νέοι πυροσβέστες ενισχύουν το Πυροσβεστικό Σώμα σε όλη τη χώρα

Ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας η κατανομή των 600 νέων πυροσβεστών σε όλη την Ελλάδα, με στόχο την ενίσχυση του Πυροσβεστικού Σώματος όπου υπάρχουν αυξημένες ανάγκες.
Όλγα Κεφαλογιάννη πορτραίτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συμφωνία Ελλάδας-Ηνωμένου Βασιλείου για συνεργασία στον τουρισμό

Η Ελλάδα και το Ηνωμένο Βασίλειο υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας για τον τουρισμό, εστιάζοντας σε βιώσιμη ανάπτυξη, καινοτομία, επενδύσεις, εκπαίδευση και ανταλλαγή τεχνογνωσίας για τα επόμενα πέντε χρόνια.
Νίκη Κεραμέως στο βήμα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ποιοι επωφελούνται από τη νέα ρύθμιση για τις συντάξεις χηρείας

Τον Ιούλιο κατατίθεται ρύθμιση που καταργεί οριστικά την περικοπή 50% στις συντάξεις χηρείας μετά τα τρία χρόνια. Επίσης, δεν θα ζητηθούν αναδρομικά και παραμένει η χορήγηση δύο εθνικών συντάξεων, όπου προβλέπεται.
Καταγραφή σεισμού όργανο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ισχυρός σεισμός 5,2 Ρίχτερ κοντά στην Κάρπαθο χωρίς αναφορές για ζημιές

Σεισμός 5,2 Ρίχτερ ταρακούνησε το μεσημέρι θαλάσσια περιοχή κοντά σε Κάρπαθο και Κάσο, χωρίς να αναφερθούν ζημιές ή τραυματισμοί. Έλεγχοι έγιναν στα νησιά, χωρίς προβλήματα, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.
Μάριος Θεμιστοκλέους πορτραίτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μάριος Θεμιστοκλέους: Η επίθεση στη Θεσσαλονίκη ήταν ξεκάθαρη δολοφονία

Ο υφυπουργός Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια της Αφροδίτης Νέστορα, τόνισε την ανάγκη απόλυτης καταδίκης της βίας και ενημέρωσε για την κατάσταση των τραυματιών, εκ των οποίων τρεις παίρνουν εξιτήριο.