ΓΔ: 2623.03 0.66% Τζίρος: 450.92 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
ασθενοφόρο Citroën Ελλάδας

Κρήτη: Σε κρίσιμη κατάσταση 40χρονος μετά από τροχαίο με πατίνι

Ο 40χρονος τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι σε τροχαίο με ηλεκτρικό πατίνι στη Χερσόνησο και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Βενιζελείου.

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου ένας 40χρονος αλλοδαπός, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα ενώ οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου. Ο 40χρονος μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, καθώς είχε υποστεί σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι.

Μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, κρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή του στη ΜΕΘ. Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου, Κώστα Δανδουλάκη, ο τραυματίας εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Διαλυμένο αυτοκίνητο τροχαίου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γλυφάδα: Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα, σώοι οι δύο επιβάτες

Όχημα έπεσε στη θάλασσα στη Β' Παραλία Γλυφάδας, με δύο επιβαίνοντες που βγήκαν χωρίς βοήθεια και είναι καλά στην υγεία τους, σύμφωνα με το Λιμενικό. Άγνωστες παραμένουν οι συνθήκες του συμβάντος.
Τρένο εκτροχιασμένο συμβάν
ΔΙΕΘΝΗ

Ισπανία: Διακοπή δρομολογίων τρένων Μαδρίτης-Ανδαλουσίας μετά από σύγκρουση

Σύγκρουση τρένων υψηλής ταχύτητας στην Ισπανία οδήγησε στη διακοπή των δρομολογίων Μαδρίτη-Ανδαλουσία, σύμφωνα με την ADIF. Αναφορές κάνουν λόγο για τραυματίες και εκτροχιασμό βαγονιών, ενώ έχουν επέμβει οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.
Φλεγόμενο αυτοκίνητο
ΔΙΕΘΝΗ

Γερμανία: Αυτοκίνητο παρέσυρε πεζούς - Γνωστοί δράστες και θύματα

Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν σοβαρά στην Κάτω Σαξονία όταν αυτοκίνητο έπεσε σκοπίμως πάνω τους. Οι δράστες, που μάλλον γνώριζαν τα θύματα, διέφυγαν πεζοί μετά από αστυνομικά πυρά και αναζητούνται.
ΕΚΑΒ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τροχαίο στην Καλλιθέα: Οδηγός μηχανής εγκατέλειψε σοβαρά τραυματία

Τροχαίο με εγκατάλειψη σημειώθηκε στις 03:00 στην Καλλιθέα. Μοτοσικλέτα με 35χρονη επιβάτιδα ανατράπηκε, η γυναίκα παρασύρθηκε από ΙΧ και τραυματίστηκε σοβαρά. Ο οδηγός της μηχανής εξαφανίστηκε.
ΕΚΑΒ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη 74χρονου στη Θεσσαλονίκη για τραυματισμό πεζού με το αυτοκίνητό του

Συνελήφθη 74χρονος από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης μετά από τροχαίο, όπου τραυματίστηκε 46χρονος πεζός μπροστά στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου. Ο πεζός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Διενεργείται προανάκριση.