ΓΔ: 1792.86 -0.51% Τζίρος: 80.44 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:22:01
epitheseis
Shutterstock

Επίθεση «Ρουβίκωνα» στα γραφεία της ΛΑΡΚΟ στο Μαρούσι

Τα μέλη του "Ρουβίκωνα" που φορούσαν κράνη, αφού έφτασαν στον προαύλιο χώρο των εγκαταστάσεων προκάλεσαν φθορές στην είσοδο του κτιρίου της εταιρείας με βαριοπούλες και πέταξαν μπογιές, ενώ αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή.

Μέλη της αναρχικής συλλογικότητας «Ρουβίκωνα» πραγματοποίησαν επίθεση, λίγο μετά τις 05:00 τα ξημερώματα, στα γραφεία της μεταλλουργικής εταιρείας Λάρκο, στο Μαρούσι. 

Τα μέλη του «Ρουβίκωνα» που φορούσαν κράνη, αφού έφτασαν στον προαύλιο χώρο των εγκαταστάσεων προκάλεσαν φθορές στην είσοδο του κτιρίου της εταιρείας με βαριοπούλες και πέταξαν μπογιές, ενώ αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή.

Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.Ο «Ρουβίκωνας» ανέβασε αργότερα ανάρτηση και βίντεο από την επίθεση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απομακρύνθηκε το «ΚΕΠ του Ρουβίκωνα» από την πλατεία Εξαρχείων

Το γνωστό ως «ΚΕΠ του Ρουβίκωνα» απομάκρυναν νωρίς το πρωί συνεργεία του Δήμου Αθηναίων από τη πλατεία Εξαρχείων. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, φρόντισαν να μη σημειωθεί κάποιο επεισόδιο.
Περιπολικό αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξάρθρωση κυκλώματος που πραγματοποιούσε απάτες σε βάρος του Δημοσίου και ΕΕ

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιείται για την εξάρθρωση κυκλώματος που πραγματοποιούσε απάτες σε βάρος του Δημοσίου και της ΕΕ. Πάνω από 5,5 εκατ. ευρώ η οικονομική ζημιά.
περιπολικό Αστυνομίας ΕΛΑΣ
ΔΙΕΘΝΗ

Βίαιος ξυλοδαρμός 61χρονου άντρα από παρέα νεαρών στη Λάρισσα

Όλα έγιναν, κατά τα καταγγελλόμενα, όταν ο 61χρονος έκανε περίπατό μαζί με την σύζυγό του, και μία παρέα αποτελούμενη από τέσσερα άτομα, έριξε νερό στον άνδρα, χωρίς να υπάρχει κάποιο προηγούμενο.