ΓΔ: 2692.18 -0.24% Τζίρος: 51.72 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 11:12:38
περιπολικό άμεσης δράσης

Κατηγορία για ανθρωποκτονία σε 38χρονο για τον θάνατο 67χρονου στον Εύοσμο

Σε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και κατοχή ναρκωτικών οδηγήθηκε ο 38χρονος για τον θάνατο 67χρονου στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Ο κατηγορούμενος υποστηρίζει πως προσπάθησε να βοηθήσει το θύμα. Παραμένει υπό κράτηση.

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του 38χρονου που συνελήφθη για τον θανάσιμο τραυματισμό 67χρονου στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος φέρεται να υποστήριξε ότι το βράδυ της Παρασκευής έκανε μαζί με το θύμα χρήση ναρκωτικών ουσιών. Κατά τη διάρκεια αυτής της συνεύρεσης, ο 67χρονος φέρεται να έπεσε στο πάτωμα, ενώ ο 38χρονος προσπάθησε να του προσφέρει βοήθεια.

Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε στην 3η Τακτική Ανακρίτρια Θεσσαλονίκης. Σε βάρος του ασκήθηκε επιπλέον ποινική δίωξη για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών για ιδία χρήση, σε βαθμό πλημμελήματος.

Αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την επόμενη εβδομάδα, ενώ μέχρι τότε παραμένει υπό κράτηση.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στον ανακριτή οι συλληφθέντες για οπλισμό με φερόμενο στόχο Τούρκους

Δύο άνδρες, ένας 36χρονος Τούρκος και ένας 30χρονος Έλληνας, συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη για διακεκριμένη οπλοκατοχή, με τον οπλισμό να προορίζεται για τουρκική εγκληματική ομάδα. Παραμένουν κρατούμενοι μέχρι να απολογηθούν.
Αίθουσα ηλεκτρονικών υπολογιστών
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Κατηγορίες 30χρονου για εκδικητική πορνογραφία σε 17χρονη

Αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη σχημάτισαν δικογραφία για εκδικητική πορνογραφία και εξύβριση σε βάρος 30χρονου, με θύμα 17χρονη. Οι πράξεις φέρεται να τελέστηκαν τον Ιούνιο 2026 μέσω social media, έπειτα από σχετική καταγγελία.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη 69χρονου στη Θεσσαλονίκη με καταδίκη 120 ετών για διακίνηση

Στον Προμαχώνα συνελήφθη 69χρονος καταδικασμένος σε 120 χρόνια κάθειρξη (εκτιτέα 20) και πρόστιμο 2,3 εκατ. ευρώ για παράνομη διακίνηση αλλοδαπών. Εντοπίστηκε από την αστυνομία και οδηγείται στον εισαγγελέα.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη φυλακή ο 38χρονος για πυροβολισμούς σε ψιλικατζίδικο στη Θεσσαλονίκη

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 38χρονος που πυροβόλησε σε ψιλικατζίδικο στην Κασσάνδρου Θεσσαλονίκης. Διώκεται για ληστρική κλοπή και οπλοκατοχή, ενώ απέδωσε τις πράξεις του στη μέθη και προβλήματα αλκοολισμού.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερη η 25χρονη μετά την επίθεση στις 40 Εκκλησίες

Ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε η 25χρονη που τραυματίστηκε με μαχαίρι από 31χρονο στις 40 Εκκλησιές. Η απολογία της δόθηκε στο νοσοκομείο, όπου αρνήθηκε οποιαδήποτε απόπειρα ληστείας, υποστηρίζοντας ότι δέχθηκε απρόκλητη επίθεση.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

31χρονος συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη για αλλεπάλληλες ληστείες και κλοπές

Συνελήφθη 31χρονος αλλοδαπός στη Θεσσαλονίκη, που κατηγορείται για τρεις ληστείες και τρεις κλοπές μέσα σε λίγες μέρες. Εντοπίστηκε με κλεμμένη μοτοσικλέτα, προσπάθησε να διαφύγει, αλλά ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς.