ΓΔ: 2634.24 1.34% Τζίρος: 194.26 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Θρησκευτική πομπή ιεραρχών
Ορθόδοξοι ιεράρχες με έντονα άμφια σε θρησκευτική πομπή, παρουσία πιστών.

Η Αρχιεπισκοπή Αμερικής για την αδιαθεσία του Ελπιδοφόρου στη Θεσσαλονίκη

Η Αρχιεπισκοπή Αμερικής ανακοίνωσε ότι ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος ένιωσε αδιαθεσία κατά τη Θεία Λειτουργία της Πεντηκοστής στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Αρετσούς, συλλειτουργώντας με Ιεράρχες της περιοχής.

Η Αρχιεπισκοπή Αμερικής εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την αδιαθεσία που παρουσίασε το πρωί της Κυριακής ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Νικολάου στην Αρετσού Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος συλλειτούργησε κατά την Εορτή της Πεντηκοστής μαζί με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς Ιουστίνο και τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Φωκαίας Ιωάννη, στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Αρετσούς.

Κατά το τέλος του Μεγάλου Εσπερινού, ο Αρχιεπίσκοπος αισθάνθηκε ελαφρά αδιαθεσία, κάτι που αποδόθηκε στο ιδιαίτερα βεβαρημένο πρόγραμμά του και στις υψηλές θερμοκρασίες των ημερών.

Για προληπτικούς λόγους, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, από όπου εξήλθε λίγο αργότερα σε απολύτως καλή κατάσταση, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Όλυμπος κορυφή
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Νεκρός βρέθηκε ο ορειβάτης που έπεσε χαράδρα στον Όλυμπο

Ένας ορειβάτης περίπου 40 ετών βρέθηκε νεκρός αφού έπεσε σε χαράδρα στο Λούκι Μύτικα. Στην επιχείρηση συμμετείχαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, της ΕΜΑΚ και εθελοντές της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, που τον εντόπισαν πρώτοι.
παραλία Χαλκιδικής θάλασσα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

56χρονος βρέθηκε νεκρός σε παραλία της Χαλκιδικής

Νεκρός ανασύρθηκε 56χρονος Σέρβος από τη θάλασσα στην Τρανή Αμμούδα Χαλκιδικής. Παρά τις προσπάθειες ανάνηψης του ναυαγοσώστη, κατέληξε στο Κέντρο Υγείας. Διενεργείται προανάκριση και διατάχθηκε νεκροψία-νεκροτομή.
Ασθενοφόρο ΕΚΑΒ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όλυμπος: Νεκρός βρέθηκε ο ορειβάτης που έπεσε σε χαράδρα

Ορειβάτης περίπου 40 ετών εντοπίστηκε νεκρός αφού έπεσε σε χαράδρα στη θέση Λούκι Μύτικα του Ολύμπου. Η Πυροσβεστική ανέσυρε τον άνδρα και μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στη Λάρισα, όπου θα παραληφθεί από το ΕΚΑΒ.