ΓΔ: 893.76 2.09% Τζίρος: 88.68 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Διαδικτυακά στις 15 και 16 Ιουλίου το InvestGR Forum

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν και θα αναλυθούν τα αποτελέσματα έρευνας της ΕΥ για την ελκυστικότητα της ελληνικής οικονομίας.

Μέσω διαδικτύου, λόγω των έκτακτων συνθηκών εξαιτίας της πανδημίας, θα διεξαχθεί στις 15 και 26 Ιουλίου και στις 8 και 9 Οκτωβρίου 2020 το InvestGR Forum για τρίτη διαδοχική χρονιά.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση στα τέσσερα πάνελ συζήτησης του Ιουλίου, θα συμμετάσχουν πολιτικοί, επικεφαλής εταιρειών, πανεπιστημιακοί και ειδικοί, οι οποίοι θα συζητήσουν θέματα, όπως η ελκυστικότητα της Ελλάδας ως επενδυτικού προορισμού, το ψηφιακό άλμα δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, η ελληνική καινοτομία και η έννοια του Σκοπού (Purpose) για το Κράτος και τις εταιρείες.

Παράλληλα και στο πλαίσιο  της Στρατηγικής Συνεργασίας της ΕΥ Ελλάδος και του InvestGR Forum, θα παρουσιαστούν και θα αναλυθούν τα πρώτα ευρήματα της έρευνας της ΕΥ, «Attractiveness Survey: Ελλάδα 2020», με θέμα την ελκυστικότητα της Ελλάδας ως επενδυτικού προορισμού. Στην έρευνα, αναμένεται να αποτυπωθούν, για πρώτη φορά μετά την έναρξη της υγειονομικής κρίσης, οι απόψεις της επενδυτικής κοινότητας για τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες της χώρας ως επενδυτικού προορισμού.

Το 3rd InvestGR Forum 2020: Greece in the Pole Position οργανώνεται από την PUBLIC AFFAIRS AND NETWORKS και πραγματοποιείται με την υποστήριξη και την αιγίδα της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, του Υπουργείου Εξωτερικών και του ΣΕΒ σύνδεσμος επιχειρήσεων βιομηχανιών, ενώ σημαντικά ΜΜΕ είναι Χορηγοί Επικοινωνίας.

Στρατηγικοί εταίροι του InvestGR Forum 2020 είναι οι EY Greece και JTI, ενώ Χορηγοί και Υποστηρικτές είναι οι COCA – COLA, ΕΚΟΜΕ, HPE, INTERAMERICAN, MSD, PFIZER, ACCENSUS, LIDL, NN.
 

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πράσινη επένδυση στη Λέσβο, 40.000 ελιές μεταμόρφωσαν γη στο Σίγρι

Δίπλα στο νέο οδικό άξονα Καλλονής - Σιγρίου, στο Μουσείο φυσικής ιστορίας και τον πλούτο της ανάδειξης των απολιθωμάτων της περιοχής, μια νέα καινοτόμα «πράσινη» επένδυση με μυρωδιές πολιτισμού της ελιάς.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αύριο η υπογραφή για την επένδυση της Volkswagen στην Αστυπάλαια

Μέσω τηλεδιάσκεψης από το Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης και ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για την Οικονομική Διπλωματία και την Εξωστρέφεια, Κ. Φραγκογιάννης, θα συνομιλήσουν με τον πρόεδρο του ΔΣ της Volkswagen AG.