ΓΔ: 2662.45 1.77% Τζίρος: 437.59 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Φωτιά σε αυλή Αττικής
Στιγμιότυπο πυρκαγιάς σε αυλή σπιτιού στην Αττική με φλόγες και καπνό.

Αίγιο: Σε εξέλιξη δύο φωτιές στην περιοχή

Σε εξέλιξη δύο πυρκαγιές στην Αιγιάλεια, στις περιοχές Νέος Ερινεός και Αρραβωνίτσα. Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις επιχειρούν, αλλά οι άνεμοι δυσκολεύουν την κατάσβεση.

Σε εξέλιξη βρίσκονται δύο πυρκαγιές στην περιοχή της Αιγιαλείας, μετά από φωτιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στις Νεραντζιές.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, το πρώτο πύρινο μέτωπο εντοπίζεται στον Νέο Ερινεό, ενώ το δεύτερο στην περιοχή της Αρραβωνίτσας.

Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, με στόχο τον περιορισμό της φωτιάς.

Ωστόσο, το έργο της κατάσβεσης δυσχεραίνουν οι έντονοι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νίκος Ταγαράς στο γραφείο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το ΤΕΕ αποχαιρετά τον Νίκο Ταγαρά, σημαντικό μηχανικό και πολιτικό

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας και ο τεχνικός κόσμος αποχαιρετούν με θλίψη τον Νίκο Ταγαρά, πολιτικό μηχανικό και υφυπουργό, που έφυγε από τη ζωή στις 29 Μαΐου σε ηλικία 70 ετών. Μάχιμος μηχανικός και ουσιαστικός πολιτικός.
Παλιές δερματόδετες ιστορικές εκδόσεις
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Χανίων συγκεντρώνει βιβλία για νέους αναγνώστες

Ο Δήμος Χανίων καλεί τους πολίτες να προσφέρουν βιβλία που δεν χρειάζονται, για ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση, έως 18/11/2026. Συλλογή σε δύο σημεία. Τα βιβλία θα διατεθούν δωρεάν στο κοινό κατά την Εβδομάδα Μείωσης Αποβλήτων.
Σταύρος Παπασταύρου στη Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπασταύρου: Βελτίωση αγοράς ρεύματος για διαφάνεια και στήριξη καταναλωτή

Το νομοσχέδιο για την αγορά ηλεκτρικής ενέργειας στοχεύει στη στήριξη του καταναλωτή, στη διαφάνεια και στη λύση περιβαλλοντικών ζητημάτων. Τονίζεται η ανάγκη μέτρων λόγω γεωπολιτικής κρίσης και αυξήσεων τιμών ενέργειας.
Ξηρασία λίμνης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καβάλα: Ευρωπαϊκή συμμαχία κατά της ξηρασίας σε Παγγαίο και Αδριατική

Στο 2ο Διακρατικό Συνέδριο του έργου PRIMES στην Ελευθερούπολη, εκπρόσωποι έξι χωρών αντάλλαξαν εμπειρίες για διαχείριση ξηρασίας, με στόχο συντονισμένες δράσεις κατά της λειψυδρίας και προστασία των υδάτινων πόρων.
Σταύρος Παπασταύρου ομιλία Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σ. Παπασταύρου: Απαραίτητη η θέρμανση για επιτυχία της πράσινης μετάβασης

Η Ελλάδα είναι η πρώτη με εγκεκριμένο πρόγραμμα χρήσης της ρήτρας διαφυγής για την ενέργεια. Ο Στ. Παπασταύρου προειδοποιεί για κοινωνικούς κινδύνους χωρίς ευρωπαϊκή αντίδραση και ζητά ρεαλισμό στην πράσινη μετάβαση.
Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάλη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε διαβούλευση σύντομα οι Ζώνες Υποδοχής Συντελεστή Δόμησης και νέα χρηματοδότηση

Η υφυπουργός Περιβάλλοντος, Μ. Σούκουλη-Βιλάλη, στο συνέδριο «Green Deal Greece 2026», τόνισε τη σημασία του χωρικού σχεδιασμού για στέγαση και ακίνητα, αναφέροντας ότι το 80% της χώρας καλύφθηκε από το πρόγραμμα «Δοξιάδης».