ΓΔ: 2662.45 1.77% Τζίρος: 437.51 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:17:41
Περιπολικό σκάφος στο Αιγαίο

Συμπλοκή αλλοδαπών αλιεργατών σε σκάφος στον κόλπο Καβάλας

Συμπλοκή αλλοδαπών αλιεργατών σε αλιευτικό σκάφος στον κόλπο Καβάλας είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο ανδρών. Τέσσερις Αιγύπτιοι συνελήφθησαν, ενώ κατασχέθηκε ένα σφυρί. Η Λιμενική Αρχή ερευνά το περιστατικό.

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε στον κόλπο της Καβάλας, όταν ξέσπασε συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών αλιεργατών, υπηκόων Αιγύπτου, σε αλιευτικό σκάφος που δραστηριοποιούνταν στην περιοχή. Μετά τη συμπλοκή, το σκάφος κατέπλευσε στο λιμάνι Ελευθερών, όπου στελέχη της Λιμενικής Αρχής εντόπισαν τους εμπλεκόμενους.

Κατά τη διάρκεια του περιστατικού τραυματίστηκαν στο κεφάλι δύο αλλοδαποί, ηλικίας 54 και 42 ετών. Οι τραυματίες διακομίστηκαν άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, προκειμένου να λάβουν τις απαραίτητες πρώτες βοήθειες.

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας έχει αναλάβει την προανάκριση της υπόθεσης. Στο πλαίσιο αυτό, συνελήφθησαν τέσσερις Αιγύπτιοι αλιεργάτες, ηλικίας 50, 27, 54 και 42 ετών.

Παράλληλα, κατασχέθηκε ένα σφυρί, το οποίο φέρεται να χρησιμοποιήθηκε ως όργανο στη διάπραξη της αξιόποινης πράξης.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης όψη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε εξέλιξη η αποκατάσταση βλάβης σε υποσταθμό του ΑΠΘ

Συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ εργάζονται για την αποκατάσταση βλάβης σε υποσταθμό στο ΑΠΘ, που προκλήθηκε κατά τελετή ορκωμοσίας. Η ηλεκτροδότηση διακόπηκε σε μέρη του campus και γειτονικά κτίρια, αλλά πλέον έχει αποκατασταθεί.
Θεσσαλονίκη, ΔΕΘ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαθητές δημιουργούν το Δέντρο των Ονείρων στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης καλεί μαθητές της Γ΄-ΣΤ΄ Δημοτικού να εκφράσουν τις ιδέες και τα όνειρά τους για το σχολείο και την πόλη, δημιουργώντας το «Δέντρο των Ονείρων», σε συλλογική δράση στις 5/11 στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης.
Θεσσαλονίκη πολυκατοικίες άποψη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Μια ζωή αναζήτησης και επιστροφή στις ρίζες με παράσταση

Περίπου 60 υιοθετημένοι Έλληνες στις ΗΠΑ απέκτησαν ξανά την ελληνική ιθαγένεια, ενώ εκατοντάδες ακόμη περιμένουν. Η ιστορία αυτών των υιοθεσιών φωτίζει σκοτεινές πτυχές της μεταπολεμικής εθνικής ιστορίας και οικογενειακούς αποχωρισμούς.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη 16χρονου στη Θεσσαλονίκη για παραλαβή 7,4 κιλών skunk

Αστυνομικοί εντόπισαν πάνω από 7,4 κιλά υδροπονικής κάνναβης σε δύο δέματα με παραλήπτη 16χρονο αλλοδαπό στη Θεσσαλονίκη. Ο νεαρός συνελήφθη κατά την παραλαβή, ενώ το δεύτερο δέμα βρέθηκε σε αποθήκη courier.
Σφύρα δικαστηρίου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελεύθερος με όρους ο αρχιδιαιτητής για την υπόθεση της ΜΚΟ

Ελεύθερος με απαγόρευση εξόδου από τη χώρα αφέθηκε ο 43χρονος αρχιδιαιτητής, κατηγορούμενος για χειραγώγηση αγώνων και εμπλοκή σε υπόθεση ΜΚΟ. Ο ίδιος αρνείται κάθε εμπλοκή. Αύριο απολογείται ο 37χρονος ιδρυτής της ΜΚΟ.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταδίωξη με εμβολισμό περιπολικού και πυροβολισμούς στην Ασπροβάλτα

Καταδίωξη με εμβολισμό περιπολικού και πυροβολισμούς σημειώθηκε στην Ασπροβάλτα. Δύο νεαροί, 19 και 23 ετών, συνελήφθησαν, ενώ αναζητείται ο 31χρονος συνεργός τους. Το όχημα ακινητοποιήθηκε μετά από καταδίωξη και επέμβαση αστυνομικών.