ΓΔ: 2709.09 0.52% Τζίρος: 72.21 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 11:52:33
Σταθμός μετρό Θεσσαλονίκης
Ο σταθμός μετρό Μιχαήλ Ψελλού στη Θεσσαλονίκη με μοντέρνο σχεδιασμό και καθαρούς χώρους.

Θεσσαλονίκη: Επανήλθε η ηλεκτροδότηση και το Μετρό λειτουργεί κανονικά

Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση κοντά στον σταθμό «Ευκλείδης» του μετρό και τα δρομολόγια στη Γραμμή 1 διεξάγονται πλέον κανονικά, σύμφωνα με τη THEMA, μετά από άμεση παρέμβαση τεχνικών συνεργείων.

Κανονικά διεξάγονται πλέον τα δρομολόγια στη Γραμμή 1 του μετρό, καθώς αποκαταστάθηκε το πρόβλημα στην ηλεκτροδότηση κοντά στον σταθμό «Ευκλείδης», σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση της THEMA.

Τεχνικά συνεργεία έσπευσαν άμεσα στο σημείο, πραγματοποιώντας ελέγχους και ολοκληρώνοντας τις απαραίτητες εργασίες για την αποκατάσταση του τεχνικού ζητήματος.

Στη διάρκεια της βλάβης, η κυκλοφορία των συρμών μεταξύ των σταθμών «Πανεπιστήμιο» και «Ανάληψη» γινόταν μόνο μέσω της Τροχιάς 1. Στα υπόλοιπα τμήματα της γραμμής, τα δρομολόγια λειτουργούσαν κανονικά, με τους επιβάτες να πρέπει να μετεπιβιβαστούν στον σταθμό «Ανάληψη» για τη συνέχιση της διαδρομής τους.

Λίγο πριν τις 11:00, η THEMA προχώρησε σε ανακοίνωση για την πλήρη αποκατάσταση της λειτουργίας του μετρό.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ρένα Δούρου ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Βίντεο καταγγελία για τις ελλείψεις στο μετρό Θεσσαλονίκης

Η Ρένα Δούρου και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αναδεικνύουν, μέσω βίντεο, τα προβλήματα του μετρό Θεσσαλονίκης: έλλειψη σύνδεσης με το αεροδρόμιο, καθυστερήσεις, αποζημιώσεις, πολιτιστικές απώλειες και αναμονή επέκτασης στα δυτικά.
Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΕΘ: Ο Μητσοτάκης παρουσιάζει έργα υποδομής στη Θεσσαλονίκη

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην πρόοδο του Μετρό Θεσσαλονίκης και τόνισε ότι απαιτούνται 18-24 μήνες για τις μελέτες επέκτασης. Μίλησε για μικτή χρηματοδότηση σε αθλητικές υποδομές, με παραδείγματα ΠΑΟΚ, Άρη και Ηρακλή.
Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

90ή ΔΕΘ: Μέτρα ΕΛ.ΑΣ., διαμαρτυρίες και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Πάνω από 3.500 αστυνομικοί, drones και αυξημένοι έλεγχοι συνθέτουν το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. για τη ΔΕΘ. Θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και θα κλείσουν σταθμοί του μετρό λόγω συγκεντρώσεων και πορειών το Σάββατο.
Κλειστός σταθμός μετρό
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Κλειστοί σταθμοί Μετρό το Σάββατο λόγω κινητοποιήσεων

Το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου, από τις 15:00, οκτώ σταθμοί του Μετρό Θεσσαλονίκης θα παραμείνουν κλειστοί λόγω κινητοποιήσεων, με απόφαση των αρχών. Θα υπάρξουν νέες ανακοινώσεις για την ενημέρωση του κοινού.
Χρήστος Δήμας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκέψεις για 24ωρο Μετρό Θεσσαλονίκης τα Σαββατοκύριακα - 60% το Flyover

Ο Υπουργός Χρίστος Δήμας τόνισε την πιλοτική 24ωρη λειτουργία του Μετρό Θεσσαλονίκης τα Σαββατοκύριακα, μίλησε για έργα όπως το Flyover, τις επεκτάσεις και τα μέτρα ενίσχυσης οδικής ασφάλειας, ενόψει της 90ής ΔΕΘ.
Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Ένα βήμα μπροστά το Μετρό Θεσσαλονίκης με την επέκταση Καλαμαριάς

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εβδομαδιαία ανασκόπηση τόνισε έργα σε υποδομές της Βόρειας Ελλάδας, με έμφαση στην επέκταση του Μετρό Θεσσαλονίκης προς Καλαμαριά και τη μεταλιγνιτική μετάβαση της Δυτικής Μακεδονίας, δίνοντας προτεραιότητα στους πολίτες.