ΓΔ: 2619.08 -0.15% Τζίρος: 424.86 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι οι 2 μαθητές για επίθεση σε 17χρονο μαθητή

Δύο μαθητές λυκείου, 16 και 17 ετών, παραπέμφθηκαν σε δίκη στο δικαστήριο ανηλίκων για επίθεση σε 17χρονο συμμαθητή τους έξω από σχολείο στα Πεύκα. Κατηγορούνται για σωματική βλάβη, εξύβριση και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Στο αρμόδιο δικαστήριο ανηλίκων παραπέμφθηκαν με ρητή δικάσιμο οι δύο μαθητές λυκείου που συνελήφθησαν για επίθεση σε βάρος 17χρονου συμμαθητή τους, έξω από σχολικό συγκρότημα στα Πεύκα, στη Θεσσαλονίκη. Η υπόθεση έχει προκαλέσει έντονο ενδιαφέρον, καθώς αφορά περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων στον σχολικό χώρο.

Σύμφωνα με την εισαγγελέα, στους δύο νεαρούς, ηλικίας 16 και 17 ετών, ασκήθηκε ποινική δίωξη για σωματική βλάβη αδύναμων προσώπων, έργω εξύβριση και φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Μετά τον καθορισμό της δικάσιμου, οι κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της προηγούμενης ημέρας. Οι δύο μαθητές, μαζί με έναν ακόμη συμμαθητή τους, για ασήμαντη αφορμή, εξύβρισαν τον 17χρονο, τον χτύπησαν και του πέταξαν πέτρα.

Το θύμα τραυματίστηκε και διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άδειο δικαστήριο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δίκη στο Εφετείο Θεσσαλονίκης για Άλκη Καμπανό: Παρέμβαση Εισαγγελίας για αίθουσα

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Θεσσαλονίκης ζητά άμεσα την εξεύρεση κατάλληλης αίθουσας για τη δίκη δολοφονίας Άλκη Καμπανού, ώστε να διασφαλιστούν οι αναγκαίες συνθήκες και να αποφευχθεί νέα διακοπή στη διαδικασία.
Παύλος Μαρινάκης πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Π. Μαρινάκης: Η νομιμότητα είναι διαρκής προσπάθεια για δίκαιη κοινωνία

Ο Παύλος Μαρινάκης τόνισε τη σημασία αποτελεσματικής προστασίας πολιτών και ενίσχυσης της εμπιστοσύνης στους θεσμούς, με αφορμή τις επιτυχίες της ΕΛΑΣ, που οδήγησαν σε 377 συλλήψεις οργανωμένου εγκλήματος τη διετία στη Βόρεια Ελλάδα.
Σφύρα δικαστηρίου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκίνησε η δίκη για τον θάνατο αστυνομικού και 33χρονου στη Χαλκιδική

Ξεκίνησε η δίκη για τον θάνατο αστυνομικού και 33χρονου στον Άγιο Νικόλαο Χαλκιδικής το 2025. Κατηγορούνται δύο άνδρες, ενώ οι συγγενείς μιλούν για την προσφορά και το ήθος της αστυνομικού που έχασε τη ζωή της εν ώρα καθήκοντος.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Καταγγελία για βιασμό, τραυματισμό και ρίψη σε θάλασσα – 2 συλλήψεις

Άνδρας από το Πακιστάν κατήγγειλε ότι ομοεθνείς του τον βίασαν, τραυμάτισαν και τον έριξαν στη θάλασσα του Θερμαϊκού. Συνελήφθησαν δύο άτομα, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και άλλων δραστών συνεχίζονται.