ΓΔ: 2602.41 -0.64% Τζίρος: 254.95 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Πυρκαγιά σε δάσος

Ενισχύονται οι δυνάμεις στη φωτιά σε αγροτοδασική έκταση στο Ψάρι Μεσσηνίας

Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις πυρόσβεσης στη φωτιά σε αγροτοδασική έκταση στο Ψάρι Μεσσηνίας, χωρίς να απειλούνται κατοικίες. Συμμετέχουν 62 πυροσβέστες με 18 οχήματα, 1 ελικόπτερο, 4 αεροσκάφη και υδροφόρες του Δήμου Οιχαλίας.

Ενισχυμένες παραμένουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς σε αγροτοδασική έκταση στο Ψάρι Μεσσηνίας. Σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής, η φωτιά ξέσπασε περίπου στις 13:15, ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν απειλές για κατοικίες ή υποδομές.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετέχουν 62 πυροσβέστες, με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων της 9ης ΕΜΟΔΕ και 18 οχήματα. Για την αεροπυρόσβεση έχουν διατεθεί ένα ελικόπτερο και τέσσερα αεροσκάφη, ενώ σημαντική είναι και η συνδρομή του Δήμου Οιχαλίας με υδροφόρες.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πυροσβεστικό όχημα επιχειρεί
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμήμα κτιρίου κατέρρευσε στην Ακαδημία Πλάτωνος – Επέμβαση Πυροσβεστικής

Συναγερμός στην Πυροσβεστική μετά από κατάρρευση στέγης και τοιχοποιίας εγκαταλελειμμένης μονοκατοικίας στην Ακαδημία Πλάτωνος, επί της οδού Αλαμάνας. Το κτίριο ήταν ακατοίκητο και κατέρρευσε σήμερα το πρωί.
Βιομηχανική φωτιά διυλιστηρίου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ασπρόπυργος: Διαρροή προπανίου από βυτιοφόρο – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Συναγερμός σήμανε στον Ασπρόπυργο λόγω διαρροής προπανίου από βυτιοφόρο σε πάρκινγκ φορτηγών. Επί τόπου 27 πυροσβέστες με 10 οχήματα και ειδική ομάδα της ΕΜΑΚ, ενώ λαμβάνονται μέτρα ψύξης και έχουν κινητοποιηθεί οι αρχές.
Αστυνομική κορδέλα εγκλήματος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαρροή προπανίου από βυτιοφόρο στον Ασπρόπυργο - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Συναγερμός για διαρροή προπανίου από βυτιοφόρο σε χώρο στάθμευσης φορτηγών στον Ασπρόπυργο. Η Πυροσβεστική επενέβη με 27 πυροσβέστες, 10 οχήματα και ειδική ομάδα της ΕΜΑΚ, ενώ ελήφθησαν προληπτικά μέτρα ψύξης.
Ασθενοφόρο ΕΚΑΒ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιερισσός Χαλκιδικής: Απεγκλωβισμός 60χρονου από υπόγειο οικοδομής

Ένας 60χρονος απεγκλωβίστηκε τραυματισμένος μετά από πτώση σε υπόγειο οικοδομής στην Ιερισσό Χαλκιδικής. Στο σημείο έσπευσαν πέντε πυροσβέστες, ενώ ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.