Φώτο: Shutterstock

Κορυφαίος τουριστικός προορισμός για φέτος η Άνδρος σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ

Διεθνείς ύμνοι για το νησί της Άνδρου που εντάσσεται στους κορυφαίους προορισμούς για διακοπές χωρίς συνωστισμό και κίνδυνο από την πανδημία του κορονοϊού.

 Την Άνδρο συνεχίζουν να εκθειάζουν μεγάλα διεθνή μέσα ενημέρωσης. Μετά τη διάκριση ως κορυφαίου προορισμού για διακοπές χωρίς συνωστισμό από την εφημερίδα Sunday Times, και η Daily Telegraph παρακινεί τους ταξιδιώτες να αναζητήσουν τις πιο ήσυχες γωνιές της Ελλάδας και εντάσσει τον προορισμό στα 5 πιο ονειρικά ταξίδια στην Ελλάδα για φέτος.

Στο ίδιο μήκος κύματος με τα διεθνή ΜΜΕ εκπέμπει και η νέα πρωτότυπη προσπάθεια προβολής του Δήμου Άνδρου που ήδη«τρέχει» τις τελευταίες ημέρες, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση. Με εικόνες και εμπειρίες από την Άνδρο γέμισε το μετρό της Αθήνας. Με 31 αφίσες σε 17 σταθμούς, η Άνδρος θα προβληθεί συνολικά για δύο εβδομάδες σε ένα επιλεγμένο κοινό στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής που καλύπτει το μετρό. Με slogan όπως: «Μακριά, αλλά και τόσο κοντά!», «Μέσα σε όλα», αλλά και «έξω καρδιά!», «Δράση, αλλά και απόδραση!», σύντομα ελκυστικά κείμενα και όμορφες εικόνες φιλοδοξούν να δώσουν μία «γεύση» από Άνδρο σε χιλιάδες επιβάτες.

«Η ποιότητα, η εγγύτητα από την Αθήνα, η ασφάλεια και η φιλοξενία είναι τα συστατικά μίας συνταγής που προσφέρει η Άνδρος για ιδανικές αποδράσεις σε φίλους του ποιοτικού ταξιδιού, να μοιραστούν μαζί μας μία ξεχωριστή εμπειρία φέτος», δηλώνει ο αντιδήμαρχος Τουρισμού, Νίκος Μουστάκας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Synergassia Ionia: Διαδικτυακή εκδήλωση  για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Στόχος της διαδικτυακής αυτής εκδήλωσης ήταν η τόνωση της εξωστρέφειας, η προβολή των επιχειρηματικών ευκαιριών της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και των ανταγωνιστικών εξαγώγιμων προϊόντων της.