ΓΔ: 1357.3 -2.40% Τζίρος: 150.93 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Οι ευρωπαϊκές μάχες στη Λισαβόνα συνεχίζονται

0% γκανιότα από το Pamestoixima.gr στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξη όλων των αναμετρήσεων

Mετά τη χθεσινή πρόκριση-θρίλερ της Παρί Σεν Ζερμέν απέναντι στην Αταλάντα, τη σκυτάλη στο Final 8 του Champions League παίρνουν απόψε Λειψία και Ατλέτικο Μαδρίτης (22:00).

Οι Γερμανοί, που συμμετέχουν για πρώτη φορά στους προημιτελικούς της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, θα αγωνιστούν για πρώτη φορά χωρίς το μεγάλο τους αστέρα Τίμο Βέρνερ, ο οποίος έχει πλέον προστεθεί στο ρόστερ της Τσέλσι. Μειονέκτημα για την ομάδα της Λειψίας αποτελεί και η αποχή από την αγωνιστική δράση για 47 ημέρες.

Το σερί των Ισπανών

Μετά τον αποκλεισμό της Λίβερπουλ, η Ατλέτικο Μαδρίτης εκτόξευσε την απόδοσή της παραμένοντας αήττητη για 11 συνεχόμενα ματς (7-4-0) και τερματίζοντας 3η στο ισπανικό πρωτάθλημα. Με αιχμή του δόρατος των Ντιέγκο Κόστα, ο οποίος έχει πετύχει ήδη 5 τέρματα, θα προσπαθήσει να παραβιάσει τη σκληρή άμυνα των Γερμανών.

Το Final 8 του Champions League θα συνεχιστεί με τις αναμετρήσεις Μπαρτσελόνα – Μπάγερν Μονάχου (Παρασκευή, 22:00) και Μάντσεστερ Σίτυ – Λυών (Σάββατο, 22:00)

Όλες οι αναμετρήσεις προσφέρονται με 0% γκανιότα από το Pamestoixima.gr στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακαίνιση σε «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού από τον ΟΠΑΠ

Όπως αναφέρεται σε ενημερωτικό σημείωμα του ΟΠΑΠ, στις νοσηλευτικές μονάδες τους, που είναι διεθνών προδιαγραφών, ζεστές και φιλόξενες, οι παρεμβάσεις και τα ζωηρά χρώματα σε τοίχους και πατώματα δημιουργούν ευχάριστο θεραπευτικό περιβάλλον για τα παιδιά.