ΓΔ: 2553.35 -2.22% Τζίρος: 392.12 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας

30χρονος στη Θεσσαλονίκη έκλεψε laptop και το διέθεσε online

Συνελήφθη 30χρονος στους Αμπελόκηπους από την ομάδα ΔΙ.ΑΣ., αφού έκλεψε φορητό υπολογιστή και προσωπικά αντικείμενα από αυτοκίνητο και προσπάθησε να τα πουλήσει μέσω αγγελίας στο διαδίκτυο. Τα κλοπιμαία επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη.

Στη σύλληψη ενός 30χρονου προχώρησαν οι δικυκλιστές αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., χθες το μεσημέρι, καθώς σύμφωνα με την αστυνομία, φέρεται να αφαίρεσε έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή από σταθμευμένο αυτοκίνητο στους Αμπελόκηπους.

Όπως έγινε γνωστό, ο άνδρας αφαίρεσε τον υπολογιστή, μαζί με διάφορα προσωπικά αντικείμενα του ιδιοκτήτη, σε προγενέστερο χρόνο και στη συνέχεια ανήρτησε αγγελία στο διαδίκτυο προκειμένου να πουλήσει τη συσκευή.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον φερόμενο ως δράστη και προχώρησαν στη σύλληψή του. Ο φορητός υπολογιστής και τα προσωπικά αντικείμενα εντοπίστηκαν και αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχο.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χειροπέδες σε χαρτονομίσματα ευρώ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δικογραφία για απάτη και αυθαίρετη δόμηση στον Δήμο Δίου-Ολύμπου

Δικογραφία για απάτη, ψευδείς δηλώσεις και αυθαίρετη δόμηση σχηματίστηκε για 60 άτομα στον Δήμο Δίου-Ολύμπου, για υποθέσεις της τελευταίας 5ετίας που αφορούν παράνομες τακτοποιήσεις ακινήτων και ψευδείς βεβαιώσεις ημερομηνίας δόμησης.
Αεροδρόμιο Μακεδονία Θεσσαλονίκη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη 39χρονου που προκάλεσε αναταραχή σε πτήση προς Θεσσαλονίκη

Κατά τη διάρκεια πτήσης από Βουδαπέστη προς Θεσσαλονίκη, 39χρονος Ισραηλινός προκάλεσε αναστάτωση αγνοώντας οδηγίες πληρώματος, σηκωνόταν, άνοιγε αποθηκευτικούς χώρους και κάπνιζε ηλεκτρονικό τσιγάρο, θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια.
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης κοντινό
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρυσοχοΐδης: Άμεσος εντοπισμός των δραστών των επεισοδίων στο ΕΚΠΑ

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δήλωσε από τη Θεσσαλονίκη πως οι δράστες των επεισοδίων στο ΕΚΠΑ θα εντοπιστούν και θα συλληφθούν άμεσα, ξεκαθαρίζοντας ότι κανείς υπεύθυνος για τέτοιες ενέργειες δε μένει ατιμώρητος.
περιπολικό άμεσης δράσης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη μέλους σπείρας στη Θεσσαλονίκη για απάτες σε ηλικιωμένες

Η Αστυνομία συνέλαβε αλλοδαπό ύποπτο ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης που κατηγορείται για δύο απάτες σε βάρος ηλικιωμένων σε Θεσσαλονίκη και Τρίκαλα, με στόχο το παράνομο όφελος από τις πράξεις αυτές.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέντε ανήλικοι διέρρηξαν ναό, γραφεία και οχήματα στην Ημαθία

Πέντε ανήλικοι, ηλικίας 15-17 ετών, φέρονται να διέπραξαν 7 κλοπές και διαρρήξεις τον Αύγουστο και Σεπτέμβριο στην Ημαθία, αφαιρώντας συνολικά 1.670 ευρώ και αντικείμενα αξίας 400 ευρώ από διάφορες περιοχές.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταδίωξη με εμβολισμό περιπολικού και πυροβολισμούς στην Ασπροβάλτα

Καταδίωξη με εμβολισμό περιπολικού και πυροβολισμούς σημειώθηκε στην Ασπροβάλτα. Δύο νεαροί, 19 και 23 ετών, συνελήφθησαν, ενώ αναζητείται ο 31χρονος συνεργός τους. Το όχημα ακινητοποιήθηκε μετά από καταδίωξη και επέμβαση αστυνομικών.