ΓΔ: 2553.35 -2.22% Τζίρος: 392.12 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα

Σύλληψη δύο νεαρών για ληστεία 15χρονου στο Μετρό Κορυδαλλού

Δύο νεαροί, 18 και 16 ετών, συνελήφθησαν για ληστεία σε 15χρονο στον σταθμό Μετρό Κορυδαλλός, αφαιρώντας του αλυσίδα με σωματική βία. Οι συλλήψεις έγιναν την επόμενη μέρα στον σταθμό Μετρό Νίκαια και στην ευρύτερη περιοχή.

Στη σύλληψη δύο νεαρών, ηλικίας 18 και 16 ετών, που κατηγορούνται για ληστεία σε βάρος 15χρονου επιβάτη στον σταθμό του Μετρό «Κορυδαλλός», προχώρησαν αστυνομικοί της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής (ΓΑΔΑ). Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της 1ης Νοεμβρίου 2026, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Οι δύο κατηγορούμενοι, ένας 18χρονος αλλοδαπός και ένας 16χρονος ημεδαπός, προσέγγισαν τον ανήλικο επιβάτη ενώ κινούνταν προς το επίπεδο επικύρωσης εισιτηρίων του σταθμού. Ασκώντας σωματική βία, του αφαίρεσαν αλυσίδα από τον λαιμό και απομακρύνθηκαν από το σημείο.

Έπειτα από προανακριτική έρευνα και αναζητήσεις, αστυνομικοί του σχεδίου «ΑΡΙΑΔΝΗ» και του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κορυδαλλού εντόπισαν τους δύο νεαρούς το απόγευμα της 2ας Νοεμβρίου, στον σταθμό Μετρό «Νίκαια» και στην ευρύτερη περιοχή.

Οι δύο κατηγορούμενοι συνελήφθησαν για ληστεία κατά συναυτουργία και οδηγήθηκαν στο Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κορυδαλλού, το οποίο ανέλαβε την προανάκριση.

Στη συνέχεια, οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη άνδρα στα Ιωάννινα με ευρωπαϊκό ένταλμα από Ιταλία

Αστυνομικοί στα Ιωάννινα συνέλαβαν άνδρα με ευρωπαϊκό ένταλμα των ιταλικών αρχών για παράνομη διακίνηση ναρκωτικών, με ποινή έως 20 έτη. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα για τα περαιτέρω.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σέρρες: Έκλεψαν ηλικιωμένη παριστάνοντας τους αστυνομικούς

Στις Σέρρες, δύο 70χρονοι συνελήφθησαν για απάτη σε βάρος ηλικιωμένης. Προσποιούμενοι αστυνομικούς, της απέσπασαν χρήματα και κοσμήματα αξίας άνω των 9.000 ευρώ. Εμπλέκονται και σε άλλες δύο παρόμοιες απάτες.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κιλκίς: Εντοπίστηκε τηλεφωνική απάτη σε βάρος ηλικιωμένης

Εξιχνιάστηκε τηλεφωνική απάτη σε βάρος ηλικιωμένης στο Κιλκίς, με λεία 24.000 ευρώ και κοσμήματα. Σχηματίστηκε δικογραφία για δύο άνδρες, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για την ταυτοποίηση της συνεργού και πιθανή εμπλοκή σε άλλες υποθέσεις.
Σκληρός δίσκος και μετρητά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξάρθρωση κυκλώματος διακίνησης αλλοδαπών και πλαστών εγγράφων από την ΕΛΑΣ

Η αστυνομία εξάρθρωσε σπείρα που κατασκεύαζε και διακινούσε πλαστά έγγραφα, διευκολύνοντας την παράνομη διαμονή αλλοδαπών. Συνελήφθη 39χρονος στον Βύρωνα και σχηματίστηκε δικογραφία για πλήθος αδικημάτων.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη 37χρονου στη Νέα Ιωνία για βιασμό και συμμετοχή σε οργάνωση

Συνελήφθη στη Νέα Ιωνία 37χρονος, καταζητούμενος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε απάτες άνω των 120.000 ευρώ, καθώς και για υπόθεση βιασμού με απειλή όπλου και άσκηση βίας το 2024.