ΓΔ: 1391.38 0.75% Τζίρος: 56.35 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:09:31 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Λουκέτα σε δύο γνωστά εστιατόρια της Μυκόνου, για μη έκδοση αποδείξεων

Και τα δύο καταστήματα σφραγίστηκαν για 48 ώρες, από το απόγευμα της Παρασκευής το πρώτο και το δεύτερο από το απόγευμα του Σαββάτου.

Λουκέτα για σε δύο γνωστά εστιατόρια της Μυκόνου, για μη έκδοση αποδείξεων, έβαλαν οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων τις τελευταίες ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε ελέγχους, που πραγματοποίησαν ο ελεγκτές της ΑΑΔΕ το βράδυ της Πέμπτης διαπίστωσαν ότι δεν είχαν κοπεί αποδείξεις 4.500 ευρώ στο εστιατόριο COYA, ενώ το βράδυ της Παρασκευής στο εστιατόριο INTERNI δεν είχαν κοπεί αποδείξεις 2.100 ευρώ.

Και τα δύο καταστήματα σφραγίστηκαν για 48 ώρες, από το απόγευμα της Παρασκευής το πρώτο και το δεύτερο από το απόγευμα του Σαββάτου.

Σύμφωνα πηγές της ΑΑΔΕ, η έφοδος των ελεγκτών γίνεται σχεδιασμένα, 15 με 20 λεπτά πριν τις 12, δηλαδή λίγο πριν κλείσουν τα καταστήματα (λόγω του τοπικού lockdown για τον κορονοϊό). Πρόκειται, δηλαδή, για ώρα, που ουδείς περιμένει ελεγκτές όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές.

Σημειώνεται ότι, πέραν του λουκέτου, οι επιχειρήσεις αυτές ελέγχονται ως προς την ακρίβεια των βιβλίων και των δηλωθέντων στοιχείων τους.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

estiasi-kafe-bar
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Ξεκινούν έλεγχοι σε επιχειρήσεις για τραπεζοκαθίσματα

«Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε τη διαιώνιση του φαινομένου της παραβατικότητας που παρατηρείται σε συγκεκριμένα σημεία της πόλης στο μείζον ζήτημα της ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων», αναφέρει σε σημερινή δήλωση του ο δήμαρχος, Στέλιος Αγγελούδης.
astynomia-elegxoi-koronoios-parabaseis
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέοι έλεγχοι και πρόστιμα για μη τήρηση των μέτρων κάτα του κορονοϊού

Από την έναρξη εφαρμογής των νέων μέτρων έχουν βεβαιωθεί συνολικά 104.274 για χρήση μάσκας και περιορισμού μετακίνησης. Στις 196.078 οι παραβιάσεις των περιοριστικών μέτρων κατά του κορονοϊού από τις επιχειρήσεις.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΑΔΕ: Νέα ενημέρωση και εξυπηρέτηση πλημμυροπαθών στη Λάρισα

Η ΑΑΔΕ προχώρησε στην απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ 2024 για όλα ακίνητα που επλήγησαν από πλημμύρες και λοιπές καταστροφές από 1/7/2023, με βάση τις αιτήσεις απαλλαγής που υποβλήθηκαν στην πλατφόρμα Αρωγή.
ESTIASI, KAFETERIA, CAFE
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Τα τραπεζοκαθίσματα στο επίκεντρο της δημοτικής αρχής

«Θα είμαστε αρωγοί στις επιχειρηματικές προσπάθειες, αλλά δεν πρόκειται να επιτρέψουμε να συνεχιστεί από κάποιους -ευτυχώς λίγους- το πλιάτσικο του δημόσιου χώρου» προσέθεσε ο δήμαρχος Στέλιος Αγγελούδης.