ΓΔ: 2025.46 1.13% Τζίρος: 297.13 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Πηγή: Shutterstock

Φωτιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης μετάλλων στη Θεσσαλονίκη

Μετά από ολονύκτια μάχη των πυροσβεστικών δυνάμεων, υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε σε εργοστάσιο ανακύκλωσης μετάλλων στη παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Κιλκίς.

Υπό πλήρη έλεγχο έχει τεθεί η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες στις 21:40 σε εργοστάσιο ανακυκλώσιμων μετάλλων στο 10ο χλμ της παλαιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Κιλκίς, στο ύψος της Συμμαχικής.

Δεκατέσσερις πυροσβέστες με επτά οχήματα έδιναν όλη τη νύχτα μάχη με τη φωτιά, που ξέσπασε στον αύλειο χώρο του εργοστασίου και έκαιγε εύφλεκτα υλικά. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις έκαναν χρήση αφρογόνου (επιβραδυντικού) υλικού. Από την πυρκαγιά κάηκαν δεκάδες κυβικά καλωδίων, μεταλλικά και άλλα αντικείμενα, η καταγραφή των οποίων δεν έχει πραγματοποιηθεί.

Αυτήν την ώρα στο σημείο παραμένει ένα πυροσβεστικό όχημα για προληπτικούς λόγους.

Πηγή: (ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θάλασσα και ουρανός
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι Κυκλάδες μετατρέπονται σε σημείο συγκέντρωσης θαλάσσιων σκουπιδιών

Επιστημονική έρευνα δείχνει ότι τα θαλάσσια ρεύματα και οι άνεμοι συγκεντρώνουν απορρίμματα από όλη την Ελλάδα στις Κυκλάδες, αναδεικνύοντας το πρόβλημα της θαλάσσιας ρύπανσης στο Αιγαίο.
Ο Άγγελος Αγγελούδης στο μετρό
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κοινή επιστολή δημάρχων για την ακτοπλοϊκή σύνδεση Θεσσαλονίκης–Σποράδων

Οι δήμαρχοι Θεσσαλονίκης και Σποράδων απέστειλαν επιστολή στον Υπουργό Ναυτιλίας Β. Κικίλια, ζητώντας την έγκαιρη έναρξη των δρομολογίων Θεσσαλονίκης–Σποράδων για το καλοκαίρι του 2026.
Ο Άγγελος Αγγελούδης στο μετρό
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκδήλωση για την Απελευθέρωση της Θεσ/νίκης στις 30 Οκτωβρίου από τον Δήμο

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης διοργανώνει εκδήλωση εορτασμού για την επέτειο της Απελευθέρωσης από τα ναζιστικά στρατεύματα στις 30 Οκτωβρίου, με ομιλίες και κατάθεση λουλουδιών στο Βασιλικό Θέατρο.
Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα σειρά
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΝΟΗΣΙΣ: Έκθεση “Τροχοί υπό κλίμακα” με 600 μινιατούρες αυτοκινήτων

Το ΝΟΗΣΙΣ παρουσιάζει την έκθεση «Τροχοί υπό κλίμακα» με 600 μινιατούρες από τη συλλογή του Μιχάλη Γκαβέζου, αναδεικνύοντας έναν αιώνα τεχνολογικής και αισθητικής εξέλιξης του αυτοκινήτου.