Φωτο: Shutterstock

Άστατος ο καιρός σήμερα με μικρή πτώση της θερμοκρασίας

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών μέχρι το μεσημέρι. Η θερμοκρασία από 19 ως 27 βαθμούς Κελσίου. Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες έως το απόγευμα, με πιθανότητα τοπικών βροχών στη Θεσσαλονίκη.

Στα δυτικά και τα βόρεια αναμένονται σήμερα βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές τις πρωινές ώρες στα βορειοδυτικά. Βαθμιαία εξασθένηση το απόγευμα από τα δυτικά. Στα υπόλοιπα άστατος καιρός με πιθανότητα τοπικών βροχών μέχρι το μεσημέρι και σταδιακή βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα δυτικά και τα βόρεια.

 Στη Θράκη νεφώσεις με τοπικές βροχές και κατά διαστήματα σποραδικές καταιγίδες. Στην Μακεδονία, λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και μέχρι το μεσημέρι μεμονωμένες καταιγίδες. Βαθμιαία βελτίωση από τα δυτικά. Νοτιοδυτικοί 4 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ. Από το απόγευμα στα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς 5 με 6 και το βράδυ στην κεντρική Μακεδονία τοπικά 7 μποφόρ. Aπό 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία και στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες τις πρωινές ώρες στα βορειοδυτικά πιθανόν να είναι κατά τόπους ισχυρές στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο. Βελτίωση αναμένεται από τις απογευματινές ώρες. Δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και από το απόγευμα βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 19 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Άστατος, κατά περιόδους νεφελώδης, με τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες μέχρι το μεσημέρι σήμερα σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο. Βελτίωση αναμένεται από τις απογευματινές ώρες. Νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Από το απόγευμα βορειοδυτικοί σταδιακά τοπικά 7 μποφόρ και η θερμοκρασία από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στην Κρήτη μέχρι το μεσημέρι και οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 5 με 6 και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ.  Από 22 έως 28 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα, λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου μέχρι το μεσημέρι. Από το απόγευμα γενικά αίθριος. Δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 20 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών μέχρι το μεσημέρι. Δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ και από το απόγευμα βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία από 19 ως 27 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες μέχρι το απόγευμα, με πιθανότητα τοπικών βροχών θα έχει η Θεσσαλονίκη σήμερα και η θερμοκρασία θα φτάσει 18 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Από το απόγευμα βορειοδυτικοί 5 με 6 και το βράδυ στο Θερμαϊκό τοπικά 7 μποφόρ οι άνεμοι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μικρή πτώση της θερμοκρασίας και κατά τόπους νεφώσεις ξεκινάει η εβδομάδα

Στην Αττική θα παρουσιαστούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως ως το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 - 23 βαθμούς Κελσίου. Λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με πιθανότητα ασθενών βροχών στη Θεσσαλονίκη.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχεδόν αίθριος ο καιρός σήμερα με κατά τόπους νεφώσεις

Στην Αττική ο καιρός θα είναι σήμερα σχεδόν αίθριος με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Σχεδόν αίθριος ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη με λίγες παροδικές νεφώσεις και τη θερμοκρασία από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου.