ΓΔ: 1448.87 0.95% Τζίρος: 38.99 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 12:39:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Nτοκιμαντέρ για το κρητικό λάδι και την ελιά από το γερμανικό RTL

Tο ντοκιμαντέρ θα προβληθεί μέσω του RTL αλλά και άλλων δικτύων και διαδικτυακών καναλιών, τα οποία παρακολουθούν εκατομμύρια τηλεθεατές, σε Γερμανία, Αυστρία και Ελβετία, γεγονός που αποτελεί σημαντική προβολή του κρητικού ελαιολάδου.

Στην παραγωγή ντοκιμαντέρ με θέμα την ελιά και το κρητικό λάδι προχωρά το τηλεοπτικό δίκτυο RTL, που για τον λόγο αυτό επισκέφθηκε περιοχές του Δήμου Πλατανιά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου, το γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο βρέθηκε στη μνημειακή ελιά των Βουβών και στην υψωμένη ελιά Βατολάκου, στο πλαίσιο των γυρισμάτων ενός ντοκιμαντέρ με θέμα την ελιά και το κρητικό ελαιόλαδο, το φυσικό περιβάλλον της Κρήτης, την αειφόρο ανάπτυξη και την κλιματική αλλαγή.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Δήμος Πλατανιά, «στο γύρισμα που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στις Βούβες, παραβρέθηκε και παραχώρησε συνέντευξη ο δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης, ο οποίος δώρισε στους συντελεστές του ντοκιμαντέρ από ένα φωτογραφικό λεύκωμα του δήμου».

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, «το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ θα προβληθεί όχι μόνο μέσω του δημοφιλούς τηλεοπτικού σταθμού RTL αλλά και άλλων τηλεοπτικών δικτύων και διαδικτυακών καναλιών, τα οποία παρακολουθούν εκατομμύρια τηλεθεατές, σε Γερμανία, Αυστρία και Ελβετία, γεγονός που αποτελεί σημαντική διαφήμιση και προβολή τόσο του κρητικού ελαιολάδου όσο και του τόπου μας».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

elia, elaiolado
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ασπίδα προστασίας για την ελαιοκομία στην Κρήτη από Περιφέρεια - ΕΛΓΟ

Στόχος της συγκεκριμένης δράσης είναι να αποκτηθεί η απαιτούμενη γνώση ώστε να ωφεληθούν τα φυτώρια και οι αγρότες της Κρήτης με φυτωριακό υλικό ανωτέρας ποιότητας από μητρικά φυτά ελιάς.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Αφρικανική σκόνη έχει κατακλύσει την ατμόσφαιρα των Χανίων

Ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας δήμου Χανίων, Μετεωρολόγος Μανόλης Λέκκας μιλάει για κορύφωση του φαινομένου απόψε, με τους Νοτιάδες που αναμένονται μέχρι το βράδυ να απελευθερώσουν την ατμόσφαιρα.
Fotia, Foties, Pyrkagia, Pyrkagies
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε εξέλιξη μεγάλη πυρκαγιά σε δασική έκταση στο Λασίθι της Κρήτης

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 7 το πρωί σε δασική έκταση κοντά στον οικισμό Μαύρος Κόλυμπος ενώ στο σημείο πνέουν ισχυροί άνεμοι, εντάσεως 7 έως και 8 μποφόρ.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ολοκληρώθηκε ο 10ος Παγκρήτιος Διαγωνισμός Ελαιολάδου στο Ηράκλειο Κρήτης

Η φετινή επετειακή εκδήλωση απονομής, μάλιστα, είχε ενδιαφέρουσες ομιλίες με μια πλούσια θεματολογία που ξεκινούσε από την καλλιέργεια της ελιάς στο χωράφι κι έφτανε μέχρι το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο και τις χρήσεις του και ειδικά στο εστιατόριο.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έρχεται νέο κύμα αφρικανικής σκόνης τις πρώτες μέρες του Απριλίου

«Πρόκειται για ένα φαινόμενο που παρουσιάζεται αυτούς τους μήνες. Δεν είναι παράδοξο ότι συμβαίνει μέσα στον Μάρτιο συνήθως συνοδεύεται με νότιους ανέμους και με αυξημένη θερμοκρασία», δήλωσε ο Δρ. Κώστας Λαγουβάρδος.