ΓΔ: 1422.35 0.34% Τζίρος: 108.90 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Παράταση για την υποβολή προτάσεων των «Ευρωπαϊκών Κόμβων Ψηφιακής Καινοτομίας»

Μέχρι τις 19 Οκτωβρίου παρατείνεται η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή προτάσεων του προγράμματος λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος συμμετοχής από τους δυνητικούς δικαιούχους.

Παρατείνεται εκ νέου η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή προτάσεων για την επιλογή των «Ευρωπαϊκών Κόμβων Ψηφιακής Καινοτομίας» στην Ελλάδα (European Digital Innovation Hubs - EDIHs ), μέχρι τις 6 το απόγευμα την Δευτέρα 19 Οκτωβρίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις προτάσεις τους στην πλατφόρμα που ανέπτυξε η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης (ΓΓΠΣΔΔ) και έχει τεθεί σε λειτουργία μέσω του gov.gr.

Η παράταση αποφασίστηκε να δοθεί από κοινού από τις Γενικές Γραμματείες Ψηφιακής Διακυβέρνησης & Απλούστευσης Διαδικασιών, Έρευνας & Τεχνολογίας, Βιομηχανίας & Εργασίας, λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος συμμετοχής από τους δυνητικούς δικαιούχους, αλλά και των υπό διευκρίνιση ζητημάτων που εκκρεμούν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο του προγράμματος «Ψηφιακή Ευρώπη 2021-2027» και της πρόθεσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να υποστηρίξει την ανάπτυξη ενός δικτύου Ευρωπαϊκών Κόμβων Ψηφιακής Καινοτομίας (European Digital Innovation Hubs - EDIHs), για την επιλογή των Κόμβων Ψηφιακής Καινοτομίας στην Ελλάδα, οι αρμόδιες Γενικές Γραμματείες είχαν ανακοινώσει τη σχετική πρόσκληση ενδιαφέροντος στις 28 Ιουλίου 2020, με αρχική καταληκτική ημερομηνία την Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου 2020, ενώ η αρχική παράταση έληγε στις 10 Οκτωβρίου 2020.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας μέσω του gov.gr για 277 Δήμους

Μέσα από μια ιδιαίτερα απλή διαδικασία, οι ενδιαφερόμενοι πολίτες μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους και να παραλάβουν την βεβαίωση στη Θυρίδα του πολίτη στο gov.gr, εύκολα και χωρίς περιττή γραφειοκρατία.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διασυνοριακός κόμβος Ελλάδας-Εσθονίας στον τομέα της υγείας

«Ο διασυνοριακός κόμβος που συνδέει τα συστήματα συνταγογράφησης και ιατρικού ιστορικού μεταξύ των δύο χωρών αποτελεί ένα ορόσημο για την αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας» ανέφερε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης.