ΓΔ: 1448.7 0.06% Τζίρος: 152.33 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Το 7ο Analyst & Investor Capital Link Shipping Forum ψηφιακά στις 21 & 22 Οκτωβρίου

Στα πάνελ συζητήσεων του Συνεδρίου θα συμμετάσχουν ως ομιλητές ηγέτες των Ελληνικών και παγκόσμιων ναυτιλιακών κοινοτήτων, οι επικεφαλής των μεγαλύτερων ναυτιλιακών εταιριών και Οργανισμών.

Το  "7ο Analyst & Investor Capital Link Shipping Forum” θα πραγματοποιηθεί σε ψηφιακή μορφή την Tετάρτη & Πέμπτη 21 & 22, Οκτωβρίου, 2020. To Φόρουμ διοργανώνεται σε συνεργασία με το Nasdaq και το NYSE.

Το Συνέδριο αυτό φέρνει σε επαφή στελέχη από τον χώρο της ναυτιλίας, επενδυτές, αναλυτές, χρηματοδότες και άλλους παράγοντες της αγοράς οι οποίοι θα συμμετάσχουν από όλο τον κόσμο με την ευκαιρία της Posidonia Web Forums Week που διοργανώνεται φέτος διαδικτυακά λόγω των συνθηκών αντί για την Έκθεση με φυσική παρουσία που παραδοσιακά διοργανωνόταν κάθε δύο χρόνια και είναι η μεγαλύτερη ναυτιλιακή έκθεση στον κόσμο.

Οι συμμετέχοντες θα ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με τις ναυτιλιακές και τις χρηματοοικονομικές αγορές καθώς επίσης και τις κεφαλαιαγορές, την εναλλακτική χρηματοδότηση, τα ιδιωτικά μετοχικά κεφάλαια, καθώς και τις στάσεις των επενδυτών απέναντι στη ναυτιλία. Φέτος ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στον αντίκτυπο του Covid-19 στη ναυτιλία και τη διάρκεια που αναμένεται να έχει αυτή η επιρροή σε όλους τους κλάδους της αγοράς. Επίσης άλλη μία σημαντική ενότητα θα είναι η ναυτική εκπαίδευση στην οποία θα συμμετάσχουν με ομιλία τους πολύ σημαντικοί παράγοντες του χώρου.

Στα πάνελ συζητήσεων του Συνεδρίου θα συμμετάσχουν ως ομιλητές ηγέτες των Ελληνικών και παγκόσμιων ναυτιλιακών κοινοτήτων, οι επικεφαλής των μεγαλύτερων ναυτιλιακών εταιριών και Οργανισμών.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό Συνέδριο που προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες ανταλλαγής απόψεων, πληροφόρησης και δικτύωσης.

Πρόγραμμα:

1η ΗΜΕΡΑ

• Το Θαύμα της Ελληνικής Ναυτιλίας – Ένα ταξίδι στον Χρόνο •  Η Μεταμόρφωση της Ελληνικής Ναυτιλίας •  Η πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης όσον Αφορά Ναυτιλιακά Θέματα και η Επίδρασή της στον Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο Εμπορικό Στόλο  • Η Ναυτιλία στην Μετά Covid-19 Εποχή – Έχει Επιφέρει η Πανδημία Αλλαγές που θα Παραμείνουν ? •  Ανανέωση του Στόλου – Κατασκευάζοντας τα Πλοία του Μέλλοντος •  Η Θέση της Ελλάδας ως Ναυτιλιακό & Διαμετακομιστικό Κέντρο • Γεωπολιτική, Παγκόσμιο Εμπόριο και Ναυτιλία

2η ΗΜΕΡΑ

• Ναυτιλία – Η Συνεισφορά της στο Κοινωνικό Σύνολο • Καλωσορίζοντας την Τεχνολογική Επανάσταση  • Ναυτιλία και Περιβάλλον • Ναυτιλία και Χρηματοδότηση – Εναλλακτικές Πηγές & Επιλογές – Το δίλημμα μεταξύ Δημόσιου και Ιδιωτικού Κεφαλαίου •  Ναυτιλιακή Εκπαίδευση – Ενθαρρύνοντας τη Νέα Γενιά για μία  Σταδιοδρομία στο χώρο της Ναυτιλίας  • Το Mέλλον της Nαυτιλίας – Επιχειρηματικές & Επενδυτικές Ευκαιρίες σε Όλους τους Τομείς • Η Αναγέννηση της Ελληνικής Ναυπηγικής • Η Νέα Γενιά – Διασφαλίζοντας τη Συνέχεια – Κοιτάζοντας το Μέλλον με Αισιοδοξία

Στο πάνελ με θέμα  “ΝΑΥΤΙΛΙΑ – Η ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ” ομιλητές θα είναι οι:

κ. Παναγιώτης Λασκαρίδης, President – Aikaterini Laskaridi Foundation; CEO – Lavinia Corporation / Laskaridis Shipping Company • κ. Λεωνίδας Ευγενίδης, Chairman – Eugenides Foundation; Maritime Ambassador of Greece to IMO • κ. Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος, President – Captain Vassilis & Carmen Constantakopoulos Foundation •  Δρ. Αντώνης Σ. Παπαδημητρίου, President – Alexander S. Onassis Foundation •  κ. Ιωάννης Ξυλάς, Treasurer – Greek Shipowners’ Social Welfare Company (SYN-ENOSIS); CEO – Ariston Navigation Corp.

Στο πάνελ με θέμα  “ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ & ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ” ομιλητές θα είναι οι:

κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, Chairman – Capital Maritime • κ. Γιώργος Προκοπίου, Founder – Dynacom Tankers Management / Dynagas / Sea Traders  • κα. Αγγελική Φράγκου, CEO – Navios Group • κ. Πέτρος Παππάς,  CEO – Star Bulk Carriers •  Δρ. Νίκος Τσάκος, CEO – Tsakos Energy Navigation; Chairman – INTERTANKO 2014-2018

Μια συζήτηση υψηλού επιπέδου από κορυφαίους εφοπλιστές σχετικά με την εξελικτική πορεία, τους κύριους καθοριστικούς παράγοντες, τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις της ναυτιλιακής αγοράς, σ΄ ένα ευρύ φάσμα. Ανασκόπηση των κύριων ναυτιλιακών αγορών, τάσεις στις αγορές της ενέργειας και των εμπορευμάτων, επενδυτικές ευκαιρίες, πρόσβαση σε κεφάλαια, ο αντίκτυπος της τεχνολογίας,  επιχειρησιακές και κανονιστικές προκλήσεις και πολλά άλλα.

Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής.

Εγγραφή στον σύνδεσμο: http://forums.capitallink.com/shipping/2020analyst/index.html

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνέδριο της «Καθημερινής» για την «ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ: 50 Χρόνια μετά»

«Είναι μια πρωτοβουλία που μπορεί να μας μάθει κάτι για το μέλλον. Να δούμε τι είναι η μεταπολίτευση και τι έχουμε διδαχθεί από αυτήν» ανέφερε ο διευθυντής της «Καθημερινής» Αλέξης Παπαχελάς.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο επίκεντρο του υπ. Ναυτιλίας το μεταφορικό ισοδύναμο για Κρήτη

Στη συνάντηση με τα επιμελητήρια του νησιού επισημάνθηκαν τα θετικά αποτελέσματα που είχαν οι πρωτοβουλίες για την εφαρμογή του μέτρου ιδίως στις μεταποιητικές και εξαγωγικές επιχειρήσεις και στον πρωτογενή τομέα.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέο app για τους ναυτικούς αποτυπώνει όλο τον ασφαλιστικό τους βίο

Η εφαρμογή είναι ιδιαίτερα χρήσιμη τόσο για τους νέους ναυτικούς, όσο και για τους παλαιότερους, καθώς θα μπορούν να έχουν μηχανογραφημένη εικόνα των τελευταίων χρόνων του ασφαλιστικού τους βίου. 
astinomia, astynomia, ELAS
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ανακοίνωση της ναυτιλιακής για το τραγικό γεγονός στη Γλυφάδα

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, «ουδέποτε η εταιρεία ή η Μαρία Καρνέση είχαν παραχωρήσει στον δολοφόνο κάποιο σπίτι να διαμένει στη Γλυφάδα», ενώ χαρακτηρίζει τον δράστη «κοινό δολοφόνο».