ΓΔ: 1447.82 1.93% Τζίρος: 137.17 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
KINAL
Shutterstock

Σε προληπτική καραντίνα η Φ. Γεννηματά - Θετικός ο γιος της

Αρνητικό ήταν το πρώτο τεστ στο οποίο υπεβλήθη η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ η οποία παραμένει σε προληπτική καραντίνα μετά από τη θετική διάγνωση του 15χρονου γιου της.

Σε προληπτική καραντίνα τέθηκε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφης Γεννηματά καθώς ο γιός της διεγνώσθη θετικός στον κορονοϊό. Το τεστ στο οποίο υπεβλήθη η ίδια ήταν αρνητικό.

Ο γιος της κυρίας Γεννηματά υπεβλήθη σε τεστ καθώς  πρόσφατα καθηγητής στο σχολείο του διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό. Ο 15χρονος, θα μείνει στο σπίτι σε καραντίνα για όσο του συστήσουν οι γιατροί, ενώ η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ αναμένεται να μείνει και αυτή στο σπίτι για λίγες ημέρες για προληπτικούς και μόνο λόγους, καθώς δεν είναι θετική στον κορονοϊό.

Γεννηματά: Ενωμένοι οι Έλληνες μπορούμε να κάνουμε τα αδύνατα, δυνατά

Ενωμένοι οι Έλληνες μπορούμε να κάνουμε τα αδύνατα, δυνατά» τονίζει η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής στο μήνυμά της για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Ο αγώνας του λαού μας για την ελευθερία είναι ταυτισμένος με τα μεγάλα ΟΧΙ στην υποδούλωση, τον φασισμό, την καταπίεση, τον αυταρχισμό, επισημαίνει η Φώφη Γεννηματά σημειώνοντας ότι «η ελληνική ψυχή, που σφράγισε το αλβανικό έπος και την Αντίσταση, μας καλεί σήμερα να υψώσουμε ξανά το ανάστημά μας, απέναντι στις νέες απειλές. Με αποφασιστικότητα απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις. Με καθημερινή μάχη για να τελειώνουμε οριστικά με τους νεοναζί».

«Με περηφάνια και αυτοπεποίθηση, οι σύγχρονοι Έλληνες μπορούμε να γράψουμε ξανά τις δικές μας, χρυσές σελίδες πατριωτισμού απέναντι σε αυτούς που δεν σέβονται το δίκαιο, την ειρήνη, την ελευθερία, τη δημοκρατία και τη ζωή, να υπερασπιστούμε τον Ευρωπαϊκό πολιτισμό» προσθέτει η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ και καταλήγει:

«Τιμούμε του ήρωες του 40’ και της Εθνικής Αντίστασης. Στέλνουμε μήνυμα στήριξης στους άντρες και στις γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων που είναι σε εγρήγορση αλλά και τους γιατρούς και νοσηλευτές που δίνουν τη μάχη για τη ζωή.

Ενωμένοι οι Έλληνες μπορούμε να κάνουμε τα αδύνατα, δυνατά».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Nosokomeio, Meth, Ygeia, Koronoios
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλη αύξηση στα πνευμονολογικά και παθολογικά ιατρεία των νοσοκομείων

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ σημειώνει ότι η αναμονή των ασθενών για εξέταση στα παθολογικά και πνευμονολογικά ιατρεία των εφημερευόντων νοσοκομείων ξεπερνά σε πολλές περιπτώσεις τις 8 ώρες.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα 12 μέτρα του ΕΟΔΥ για το άνοιγμα των σχολείων την Δευτέρα, τι συνιστά

Aναμένεται ενημέρωση από το υπουργείο Παιδείας, προκειμένου να διευκρινιστεί τις θα γίνει με τις απουσίες των μαθητών, οι οποίοι είτε έχουν συμπτώματα, είτε έχουν βγει θετικοί στο τεστ.
covid-19-metallaxi-koronoios
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Aυξημένος κατά πολύ ο αριθμός των κρουσμάτων covid - 19 στη χώρα μας

Σύμφωνα με ειδικούς, η κορύφωση της εξάπλωσης της Covid-19 για τον φετινό χειμώνα αναμένεται μετά τα Φώτα, καθώς τότε θα προστεθούν και όσοι κόλλησαν κατά την Πρωτοχρονιά και την νυχτερινή διασκέδαση των ημερών.