ΓΔ: 1448.7 0.06% Τζίρος: 152.33 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Ο δήμος Πειραιά παρέλαβε το ανακαινισμένο κλειστό γήπεδο μπάσκετ Καμινίων

Tο ανακαινισμένο κλειστό γήπεδο μπάσκετ Καμινίων παρέλαβε σήμερα o δήμος Πειραιά, καθώς ολοκληρώθηκαν οι εκτεταμένες εργασίες για την πλήρη ανακατασκευή του.

Tο ανακαινισμένο κλειστό γήπεδο μπάσκετ Καμινίων παρέλαβε σήμερα o δήμος Πειραιά, καθώς ολοκληρώθηκαν οι εκτεταμένες εργασίες για την πλήρη ανακατασκευή του. Το έργο υλοποιήθηκε από τον δήμο Πειραιά, με τη χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής.

Στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ Καμινίων, το οποίο βρίσκεται επί των οδών Υμηττού και Μουτσοπούλου, αφαιρέθηκε όλη η παλιά οροφή και τοποθετήθηκε νέα, τοποθετήθηκε για πρώτη φορά σύστημα εξαερισμού και νέος φωτισμός, έγινε απόφραξη φρεατίων και ξηλώθηκαν οι κερκίδες. Επίσης, τοποθετήθηκε νέο παρκέ και νέες κερκίδες, νέος πίνακας για το σκορ, καθώς και νέο σύστημα θέρμανσης του γηπέδου (ενεργειακή αναβάθμιση), ενώ το επόμενο χρονικό διάστημα θα παραδοθούν και τα νέα αποδυτήρια.

Η αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Σταυρούλα Αντωνάκου, σε δήλωσή της σημείωσε πως νιώθει ιδιαίτερα υπερήφανη που παραδόθηκε το κλειστό γήπεδο μπάσκετ Καμινίων στον δήμο Πειραιά, τονίζοντας παράλληλα πως η αντιπεριφέρεια συνέβαλε να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν η ολική ανακαίνιση του γηπέδου. «Το «νέο» γήπεδο μπάσκετ Καμινίων είναι πραγματικά όμορφο και σύγχρονο και εύχομαι να το χαρούν τα παιδιά, οι δημότες και τα αθλητικά σωματεία της πόλης μας και να το προστατεύσουν. Ως πρώην αθλήτρια και ως πρώην πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν., πιστεύω πως είναι εξαιρετικά σημαντικό να δημιουργούνται ασφαλείς και λειτουργικές αθλητικές υποδομές, καθώς εκτός των άλλων, βοηθούν στο να ασχοληθούν όλο και περισσότεροι νέοι άνθρωποι με τον αθλητισμό, ανέφερε η κα Αντωνάκου.

Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του τόνισε πως η αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών της πόλης αποτελεί προτεραιότητα για τη δημοτική αρχή, ενώ ανέφερε πως τα τελευταία 5 χρόνια έχουν υλοποιηθεί ανακατασκευές γηπέδων και γυμναστηρίων σε ολόκληρη την πόλη, όπως είναι τα γήπεδα Φοίνικα, Πορφύρα και Αγίου Διονυσίου, το κλειστό γυμναστήριο «Σαλπέας», το «Θεμιστόκλειο» - το οποίο θα παραδοθεί το επόμενο χρονικό διάστημα - γήπεδα μπάσκετ, beach volley και 5x5 στα Βοτσαλάκια. Ο δήμαρχος τόνισε πως στόχος της δημοτικής αρχής είναι να δημιουργηθούν στην πόλη αθλητικές εγκαταστάσεις που θα αρμόζουν στην αθλητική ιστορία της πόλης.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

astinomia, astynomia, ELAS
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα λόγω της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Η ΕΛΑΣ απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων να αποφύγουν την κίνησή τους και τη στάση και στάθμευση των οχημάτων τους κατά μήκος των αναφερόμενων διαδρομών της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας.
police-astynomia-nea-smyrni
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερες από 400 προσαγωγές για την δολοφονία του Γ. Λυγγερίδη

«Προέκυψαν στοιχεία για εγκληματική οργάνωση, αποτελούμενη από 158 μέλη, τα οποία, τουλάχιστον από το 2019, τελούσαν κακουργηματικές και πλημμεληματικές αξιόποινες πράξεις» είπε ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Δημήτρης Μάλλιος.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πώς θα ανοίξουν τα γήπεδα από τις 13 Φεβρουαρίου, από 6/3 με κάμερες

Υπάρχει μία νέα Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας, η οποία θα επιβάλει δρακόντειες κυρώσεις με κατ' εξοχήν κύρωση το κλείσιμο των γηπέδων από φιλάθλους αν πέσει επικίνδυνο αντικείμενο στο γήπεδο.
panathinaikos_gipedo
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε δημόσια διαβούλευση το ν/σ για καταπολέμηση της βίας σε αγώνες

Υλοποιείται η αναγνώριση και λειτουργία μίας Λέσχης Οργανωμένων Οπαδών ανά έμβλημα ομάδας, όπως ακριβώς την εξήγγειλε ο πρωθυπουργός όπως και η εγκατάσταση ηλεκτρονικού συστήματος ελέγχου (κάμερες) υψηλής ευκρίνειας σε κάθε περιοχή του γηπέδου.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Pulse: Το 47% βλέπει θετικά την δημιουργία μη κρατικών πανεπιστημίων

Δεύτερο κόμμα κατατάσσεται το ΠΑΣΟΚ στη δημοσκόπηση της Pulse για λογαριασμό του Σκάι, ενώ παράλληλα, καταγράφεται και νέα υποχώρηση των δημοσκοπικών ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ, σε σχέση με τη μέτρηση του Νοεμβρίου.