ΓΔ: 896.04 -1.11% Τζίρος: 83.50 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
agonas-dromou
Shutterstock

Χανιά: Ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο οι συμμετοχές στον 6ος Νυχτερινό Αγώνα Δρόμου

Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κρήτης «Με τα φώτα της πόλης φωτίζουμε τον δρόμο του αθλητισμού», πολίτες όλων των ηλικιών συμμετείχαν στον Νυχτερινό Αγώνα Δρόμου που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στα Χανιά.

Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κρήτης «Με τα φώτα της πόλης φωτίζουμε τον δρόμο του αθλητισμού», πολίτες όλων των ηλικιών συμμετείχαν στον Νυχτερινό Αγώνα Δρόμου που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στα Χανιά.

Πρόκειται για τον 6ο Αγώνα που έχει γίνει θεσμός και αποτελεί την πιο συγκινητική συνάντηση του φθινοπώρου, στην οποία επικρατεί η αγάπη για τον αθλητισμό, τη συμμετοχή σε δρώμενο που το χαρακτηρίζει η ευγενής άμιλλα καθώς και η μεταφορά του μηνύματος για έναν καλύτερο κόσμο, καλύτερες κοινωνίες μέσω του αθλητισμού.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κρήτης υποδέχτηκε δεκάδες εκατοντάδες αθλητές και μη, προτρέποντας όλους να εντάξουν στη ζωή τους το τρέξιμο ή ακόμα και το δυναμικό περπάτημα, μία εκγύμναση του σώματος με θεαματικά αποτελέσματα για την υγεία.

Οι συμμετέχοντες συγκεντρώθηκαν στο Παλιό Λιμάνι των Χανίων και πριν την έναρξη του αγώνα άναψαν φαναράκια στη μνήμη όσων έχουν χάσει τη ζωή τους σε τροχαία δυστυχήματα στέλνοντας το μήνυμα της οδικής ασφάλειας και του σεβασμού όχι μόνο στον ΚΟΚ αλλά και στην ανθρώπινη ζωή.

Με την έναρξη του αγώνα ο οποίος αφορούσε σε δύο διαδρομές των 10 χιλιομέτρων και των 5 χιλιομέτρων, οι συμμετέχοντες που φέτος ο αριθμός τους ξεπέρασε κάθε προσδοκία ξεχύθηκαν στην παραλιακή ζώνη και πέρασαν μέσα από τους δρόμους της παλιάς πόλης και του νέου αστικού ιστού όπου εκπλήξεις, δρώμενα, χάπενινγκ και μουσική διάνθισαν τον αγώνα τους και την προσπάθεια τους. 

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα Χανιά κερδίζουν το στοίχημα της ανακύκλωσης

Η συγκεκριμένη δράση θεωρείται πολύ σημαντική για την προστασία του περιβάλλοντος, τη δημόσια υγεία και την εικόνα τής πόλης, δεδομένου ότι μέχρι και σήμερα παρατηρούνται φαινόμενα εναπόθεσης μεγάλων αντικειμένων.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Tιμώμενη γαστρονομική Περιφέρεια η Κρήτη σε ελληνογαλλικό Workshop

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα μέσω ειδικής επαγγελματικής πλατφόρμας, να δημιουργήσουν το εξατομικευμένο προφίλ της επιχείρησής τους, μέσω του οποίου θα παρουσιάσουν, θα προβάλουν και θα προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.