ΓΔ: 1437.25 1.19% Τζίρος: 53.08 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:09:43 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα με κατά τόπους νεφώσεις

Στην Αττική γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα με τη θερμοκρασία να κινείται από 09 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 02 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου γενικά αίθριος καιρός θα είναι ο καιρός σήμερα ενώ στις υπόλοιπες περιοχές, λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα πρόσκαιρων τοπικών βροχών στα Δωδεκάνησα και την Κρήτη.
Οι άνεμοι θα είναι στα δυτικά, τα βόρεια και τα Δωδεκάνησα ασθενείς. Στην υπόλοιπη χώρα θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 και στο Αιγαίο
τις πρωινές ώρες μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα κυμανθεί στα κανονικά για την εποχή επίπεδα. Κατά τόπους παγετός και περιορισμένη ορατότητα αναμένονται τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα βόρεια ηπειρωτικά.

Στην Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 και στα ανατολικά τις πρωινές ώρες βορειοανατολικοί έως 4 μποφόρ. Από -02 (μείον δύο) έως 16 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία και στη δυτική Μακεδονία 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο. Μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 05 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου από -02 (μείον δύο) έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στην Εύβοια μέχρι το μεσημέρι. Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στα ανατολικά και τα νότια έως 6 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 05 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στη βόρεια Κρήτη, όπου είναι πιθανό να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα στα δυτικά τις πρωινές ώρες έως 6 μποφόρ. Από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου ο καιρός θα είναι αίθριος. Στα Δωδεκάνησα θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα νοτιότερα τμήματα.Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Στα Δωδεκάνησα ανατολικοί έως 4 μποφόρ. Από 14 έως 20 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία και στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Αίθριος ο καιρός στη Σάμο με τους ανέμους να πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Από 14 έως 18 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

Στην Αττική γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα με τη θερμοκρασία να κινείται από 09 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στα ανατολικά έως 6 μποφόρ.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 02 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
Μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ οι άνεμοι.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεφώσεις, ασθενείς βροχές και αυξημένες συγκεντρώσεις Σαχαριανής σκόνης

Λασποβροχές κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια. Καταιγίδες και πιθανές χαλαζοπτώσεις στα δυτικά. Νοτιοανατολικοί άνεμοι με εντάσεις έως 8 μποφόρ στο Αιγαίο. Άνοδος της θερμοκρασίας.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προειδοποίηση για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα τις επόμενες μέρες

Τα έντονα φαινόμενα θα ξεκινήσουν από τα δυτικά, γρήγορα θα επεκταθούν στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, τις Σποράδες, την Εύβοια, τις Κυκλάδες, το ανατολικό Αιγαίο και αργότερα στα Δωδεκάνησα.